reklama
Starlights
Fanka BB :)
Ja cały czas, jestem ciągle głodna. A proporcje mam całkiem podobne do Ciebie - 50kg przy 164 wzrostuA tak z innej beczki...jak często jecie posiłki. Ja co 1,5-2 godz. Małe porcje. Jak mnie głód złapie to wytrzymać nie mogę, a byłam niejadkiem. Trochę się martwię ze mało ważę. Ostatnio 51 kg przy 1,62 m wzrostu
Mam straszną ochotę na owoce typu brzoskwinie i jabłka.. ciągle je jem.
Nie czuję się wcale wyobcowana. Myślisz, zabłysłaś swoim chamstwem i wszyscy będą Ci klaskać. To co piszesz świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. Pisząc takie słowa bezpośrednio do drugiej osoby, że "nikt jej nie lubi i nikt nie chce z nią rozmawiać"....na prawdę poziom gimnazjum....jak widzę masz jedna prawdę.... swoją....inna nie zgodna z Twoim Ja, nie jest właściwa ....unikam ludzi toksycznych więc jeśli nie musisz nie zwracaj się do mnie. Nie zamierzam się denerwować taka osobą jak Ty.
Ale w którym miejscu Ann_81 była chamska i co napisała na poziomie gimnazjum i co świadczy o tym, że jest toksyczna? Bez przesady. Nie ma w jej poście NIC, z tego co napisałaś, wydaje mi się, że po prostu to Twój odbiór emocjonalny, ale przeczytałam jej post 3 razy i nic tam nie ma. To niemiłe, że rzuciłaś na nią tyloma pociskami.
Okropny ból
Zaciekawiona BB
Przykro miJestem już po USG i wizycie w szpitalu. Niestety serduszko nie bije od 2 tygodniu. W przeciągu 2 tygodni nastąpi poronienie, dostałam przeciwbólowe i z powodu 3 niepowodzenia teraz dostałam skierowanie do kliniki płodności i mnie dokładnie sprawdzą co może być ze mną nie tak i w przypadku następnej ciąży będą mnie dokładnie nadzorować i sprawdzać.
Dziękuję raz jeszcze za wsparcie
Dziewczyny życzę Wam pięknych i zdrowych i roześmianych dzieci! Jesteście wspaniała grupą, cudownych kobiet wierzę, że wszystkie dotrwacie do mety
Ja jestem rozbita, smutna i przeplakałam swoje, ale mam cudownego mężczyznę, który jest koło mnie i trzyma mnie, żebym się jeszcze bardziej nie rozleciała. Nie będę się poddawać, ale muszę najpierw się zregenerować i pozbierać do kupy mentalnie.
Starlights
Jestem już po USG i wizycie w szpitalu. Niestety serduszko nie bije od 2 tygodniu. W przeciągu 2 tygodni nastąpi poronienie, dostałam przeciwbólowe i z powodu 3 niepowodzenia teraz dostałam skierowanie do kliniki płodności i mnie dokładnie sprawdzą co może być ze mną nie tak i w przypadku następnej ciąży będą mnie dokładnie nadzorować i sprawdzać.
Dziewczyny życzę Wam pięknych i zdrowych i roześmianych dzieci! Jesteście wspaniała grupą, cudownych kobiet wierzę, że wszystkie dotrwacie do mety
Ja jestem rozbita, smutna i przeplakałam swoje, ale mam cudownego mężczyznę, który jest koło mnie i trzyma mnie, żebym się jeszcze bardziej nie rozleciała. Nie będę się poddawać, ale muszę najpierw się zregenerować i pozbierać do kupy mentalnie.
Ojej, bardzo mi przykro Dobrze, że dostałaś skierowanie do kliniki, mam nadzieję, że jak najszybciej uda znaleźć się przyczynę niepowodzeń. Najważniejsze, że masz wsparcie partnera :* I dobrze, że mimo wszystko, jesteś nastawiona na działanie. Czas dla regenerację psychiczną i fizyczną, trzymam kciuki.
Mooon
Aktywna w BB
Dziękuję kochana, ale ja już nie mam na co czekać niestety.Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku. Póki nie ma mocno czerwonej krwi i nie ma jej dużo znaczy, że wszystko jest w porządku. Plamienia w ciąży są normalne....macica jest mocno ukrwiona i po stosunku takie plamienia mogą występować. Aczkolwiek jak najbardziej rozumiem, że się martwisz. Ja też na pewno bym się martwiła i mimo tego co wiem byłabym niepewna co tam się dzieje na dole. No masz troszkę te utrudnienie że względu na inne zasady panujące w Anglii. Moja koleżanka jest już w 13 tygodniu i cały czas ma krwawienia. Nie plami tylko krwawi bo ma krwiaka a z dzieckiem jest wszytko dobrze. Nie denerwuj się na zapas.... wszystko będzie dobrze Dzidzia jest już silna i z taką łatwością Cię nie opuści.
Mooon
Aktywna w BB
Dziękuję bardzo i wszystkiego najcudowniejszego dla CiebieOjej, bardzo mi przykro Dobrze, że dostałaś skierowanie do kliniki, mam nadzieję, że jak najszybciej uda znaleźć się przyczynę niepowodzeń. Najważniejsze, że masz wsparcie partnera :* I dobrze, że mimo wszystko, jesteś nastawiona na działanie. Czas dla regenerację psychiczną i fizyczną, trzymam kciuki.
Melania_1407
Bardzo mi przykro Trzymaj sięJestem już po USG i wizycie w szpitalu. Niestety serduszko nie bije od 2 tygodniu. W przeciągu 2 tygodni nastąpi poronienie, dostałam przeciwbólowe i z powodu 3 niepowodzenia teraz dostałam skierowanie do kliniki płodności i mnie dokładnie sprawdzą co może być ze mną nie tak i w przypadku następnej ciąży będą mnie dokładnie nadzorować i sprawdzać.
Ola0207
Bardzo mi przykroJestem już po USG i wizycie w szpitalu. Niestety serduszko nie bije od 2 tygodniu. W przeciągu 2 tygodni nastąpi poronienie, dostałam przeciwbólowe i z powodu 3 niepowodzenia teraz dostałam skierowanie do kliniki płodności i mnie dokładnie sprawdzą co może być ze mną nie tak i w przypadku następnej ciąży będą mnie dokładnie nadzorować i sprawdzać.
Joasia M
Nie rozumiem odpowiedzi...To nie mierz wszystkich swoja miara.
Ty mozesz komus mowic ze sie opiera na google i ze sobie próbuje ulzyc ale tobie juz nie mozna zwrócić uwagi. Smieszna jestes, albo zalosna
reklama
strasznie mi przykro jakie to niesprawiedliwe ehh dużo sił ci życzęJestem już po USG i wizycie w szpitalu. Niestety serduszko nie bije od 2 tygodniu. W przeciągu 2 tygodni nastąpi poronienie, dostałam przeciwbólowe i z powodu 3 niepowodzenia teraz dostałam skierowanie do kliniki płodności i mnie dokładnie sprawdzą co może być ze mną nie tak i w przypadku następnej ciąży będą mnie dokładnie nadzorować i sprawdzać.