reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Z papierem też tak mam🙈
Mi niby mdłości przeszły ale od dwóch dni po obiedzie mi strasznie ciężko na żołądku. Jem mało a mam wrażenie jak bym był po nim przejedzona🙈
A to tez tak mam, musze jesc male porcje i często. Jak zjem obiad to mam wrażenie że jestem tak najedzona ze aż mi niedobrze... nie mogę juz jesc takich porcji jak przed ciąża 🙂 bardziej takie dziecięce, mini 🤣 a jakbym miała zjesc na raz i zupe i drugie danie to łoooo.... zapomnij 😳

reklama
A to tez tak mam, musze jesc male porcje i często. Jak zjem obiad to mam wrażenie że jestem tak najedzona ze aż mi niedobrze... nie mogę juz jesc takich porcji jak przed ciąża 🙂 bardziej takie dziecięce, mini 🤣 a jakbym miała zjesc na raz i zupe i drugie danie to łoooo.... zapomnij 😳
No to ja jem tyle co mój dwulatek 🙈 Ostatnio mam fazę na sos kurkowy🙈 I serce mnie boli, że nie mogę zjeść tyle ile oczy by chciały 🤣🤣🤣

Tak. Pytałam ostatnio czy dałby mi już skierowanie to bym się zapisała to powiedział, że dopiero na następnej wizycie i spokojnie, na pewno będzie termin. Dodam, że chodzę do Enel-med'u.

Bardzo ciekawe z tym Enel Medem :D może to zależy od miasta, ale u mnie terminów nie ma nigdy i czasem koczuję po kilka dni i sprawdzam co jakiś czas, aż coś się zwolni. Np. dzisiaj udało mi się upolować termin na pełną higienizacją stomatologiczną, a do końca roku nie było żadnych terminów 😅 Zazwyczaj jednak idę w inne miejsce i wysyłam do nich fakturę, zwracają 70% kosztów, więc te wizyty prywatne nie wychodzą tak źle.

Gratuluję zdrowego podejścia ❤️
Ja już byłam na 2 wizytach z serduszkiem, a wciąż mam jakiś wewnętrzny niepokój
Nie rozbudzam go.. Ale jest..
Niepokój zawsze zostanie ale ważne żeby szybko odcinać negatywne myśli i wyrzucać z głowy a nie dać im kiełkować i drążyć 😂 najgorzej to jak się zacznie człowiek zastanawiać co może pójść nie tak 🙈 ja ostatnio wieczorem miałam smutki to po prostu poszłam szybko spać a rano głowa miała już inne nastawienie :)

Tak. Pytałam ostatnio czy dałby mi już skierowanie to bym się zapisała to powiedział, że dopiero na następnej wizycie i spokojnie, na pewno będzie termin. Dodam, że chodzę do Enel-med'u.
Seeeerio 🙄 Ciekawe czy rzeczywiście nie będzie problemu żeby się zapisać z dnia na dzień bo zbyt wiele czasu już nie zostanie 😏

Ja też muszę wziąć, broniłam się od wczoraj wieczora, ale ból głowy nie daje mi odpuścić więc już chyba nadszedł czas bo jestem nie do życia 😢😢
Ból głowy to dziadostwo.. już dziś ryczałam bo nie mogłam nic zrobić.. Zasłoniłam okna, zabrałam jedną tabletkę i leżałam.. Później poszłam na spacer po syna do szkoły 😌

reklama
Ból głowy to dziadostwo.. już dziś ryczałam bo nie mogłam nic zrobić.. Zasłoniłam okna, zabrałam jedną tabletkę i leżałam.. Później poszłam na spacer po syna do szkoły 😌
Mnie jak ostatnio głowa bolała to zasłoniłam okna i zimny okład na czoło, spokój i cisza usnęłam i w sumie za 5h przeszło samo

Do góry