lepsze zycie 2021
Fanka BB :)
Tu macie więcej dla ciekawych dziewczyna tez co robila i nagrała filmik na yt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, znam ten artykuł.. myślałam, że jest jakiś taki graniczny tydzień, no ale zapewne kazdy lekarz podchodzi do tego indywidualnie. na razie daje rade jeszcze pracować ale w październiku będę chciała już odpuścić.Polecam przeczytać
Zwolnienia lekarskie w ciąży - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
To będzie niezwykle istotny tekst, który mam pewne obawy napisać. Być może po tym artykule oberwie mi się od innych kolegów po fachu, że powiem (napiszę) głośno, jak to rzeczywiście wygląda. Część pewnie się zarzeknie, że to, co piszę nie jest prawdą… albo przynajmniej ich nie dotyczy. Ale...mamaginekolog.pl
Zaciekawiłaś mnie, ja za to znalazłam coś takiegoTu macie więcej dla ciekawych dziewczyna tez co robila i nagrała filmik na yt
Dziwne. A chodzisz prywatnie? Mój wystawia bez problemu jak mu powiedz ze masz np. Mdłości, czy źle się czujesz.Słuchajcie, może zabawne to pytanie, ale lekarz powiedział mi, ze jak przyjdzie odpowiedni tydzien, od którego bedzie mogl wystawić zwolnienie to bez żadnego problemu to zrobi.. nie zapytałam go który to tydzień ale myślicie, że jakoś 12? Od tego tygodnia najczęściej juz mozna wystawić zwolnienie dłuższe?
Wiem że niektóre mają już od początku bo coś dolega ale tak zastanawiam się, co miał doktor na myśli
Ja bym bardzo chciała rodzic prywatnie. Problem mam jednak podobny - u nas w miescie nie mamy takiego szpitala, musiałabym jechać do duzego miasta obok. Jak myślicie, jaka odległość od szpitala jest jeszcze Ok żeby dojechać?O kurcze, to mnie zaskoczyłaś z tym Poznaniem.
Ja ciągle z tyłu głowy miałam, żeby może rozważyć prywatny szpital, ale w sumie nigdy nie sprawdziłam, że w Poznaniu nie ma żadnej placówki.
Czyli pic na wodę.Zaciekawiłaś mnie, ja za to znalazłam coś takiegodziewczyna robi dwa różne testy i ma dwa różne wyniki
Dziwnie lekarz powiedział. „Jak przyjdzie odpowiedni tydzień” mnie się lekarz pytał w 6tc czy chce zwolnienie, powiedziałam ze nie, ale teraz byłam w 9tc i powiedziałam ze chce i dostałam bez problemu w związku z tym ze mam ciąże na lekach i jestem po dwóch poronieniach.Słuchajcie, może zabawne to pytanie, ale lekarz powiedział mi, ze jak przyjdzie odpowiedni tydzien, od którego bedzie mogl wystawić zwolnienie to bez żadnego problemu to zrobi.. nie zapytałam go który to tydzień ale myślicie, że jakoś 12? Od tego tygodnia najczęściej juz mozna wystawić zwolnienie dłuższe?
Wiem że niektóre mają już od początku bo coś dolega ale tak zastanawiam się, co miał doktor na myśli
Wiesz zawsze jest 50% szans ze test pokaże prawdęCzyli pic na wodę.
Ja pobranie krwi mam dzień przed USG.Dziewczyny, mam pytanko o I badania prenatalne, czy wy badanie krwi będziecie miały na miejscu razem z USG, czy badanie bhcg i pappa robicie osobno?
CiekaweDziewczyny a co sądzicie o płytkowy teście żeby sprawdzić płeć ? u mnie koleżanka zrobiła wiedząc już ze będzie miała dziewczynkę ale zrobiła to z ciekawości i się sprawdziło i zastanawiam się czy nie zrobić takiego
Dziwne. A chodzisz prywatnie? Mój wystawia bez problemu jak mu powiedz ze masz np. Mdłości, czy źle się czujesz.
Ja bym bardzo chciała rodzic prywatnie. Problem mam jednak podobny - u nas w miescie nie mamy takiego szpitala, musiałabym jechać do duzego miasta obok. Jak myślicie, jaka odległość od szpitala jest jeszcze Ok żeby dojechać?