reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Milego dnia kochane dziewczyny!

Mnie od rana znow mdlosci zwalaja z nóg
Jak to pieknie odbiera radosc z tego stanu. Gdzies tam wewnętrznie caly czas oczywiscie sie ciesze. Ale na bieżąco jest mi tak zle i niedobrze ze nie jestem w stanie myslec o niczym innym.
Ja mam tak z bólem głowy...dziś znowu...dzis już napisała do mojej pani osteopatki czy mnie przymie...ta szyja mnie wykończy a to zaraz cała głową boli...poza tym mdli mnie dziś

reklama
Dzieki za wsparcie ♥️ Jesli bedzie przyrastac, to zrobia mi kolejny skan za jakis czas. Jesli na skanie nie bedzie zarodka, to po prostu bedzie wiadomo, ze nic z tego. Ale zal straszny.. pierwszy raz zaszlam w ciaze i to z pustym pecherzykiem. Co za pech 😔
Ja miałam pierwsze USG niby 5+2 i też był sam pęcherzyk. Jutro mam wizytę późnym wieczorem, więc się wszystko wyjaśni bo będzie 7+5 .

Hej wszystkim! ☀️
Spieszę z wiadomością, że jestem już po USG i mam zarodek! ❤🎊 widać pęcherzyk, ciałko żółte 2.6mm oraz dzidzie CRL 3.2mm 💕 lekarz powiedział, że widzi nawet, że coś tam pika już a jak zapytałam czy serduszko to powiedział że zlepek komórek z którego powstanie serce. Mam wpisane FHR + dod. ❤

Mega zaskoczenie bo z OM wychodzi dziś 7w2d a lekarz powiedział, że ciąża jest młodsza i na jego oko jest jakiś 6 tydzien i tak wpisał mi na zdjęciu - 6w0d do weryfikacji. Zalecił przyjście za tydzień aby sprawdzić wszystko ponownie.

Mowie Wam, nie mogłam opanować płaczu jak wyszlam z gabinetu!! Co chwila mi się chce płakać, jak o tym pomyślę. Magia!!! Mąż prawie lata z radości 🥰

Dzis o 17 mam pierwszą wizytę z lekarzem aby omówić wszystko.

Hej wszystkim! ☀️
Spieszę z wiadomością, że jestem już po USG i mam zarodek! ❤🎊 widać pęcherzyk, ciałko żółte 2.6mm oraz dzidzie CRL 3.2mm 💕 lekarz powiedział, że widzi nawet, że coś tam pika już a jak zapytałam czy serduszko to powiedział że zlepek komórek z którego powstanie serce. Mam wpisane FHR + dod. ❤

Mega zaskoczenie bo z OM wychodzi dziś 7w2d a lekarz powiedział, że ciąża jest młodsza i na jego oko jest jakiś 6 tydzien i tak wpisał mi na zdjęciu - 6w0d do weryfikacji. Zalecił przyjście za tydzień aby sprawdzić wszystko ponownie.

Mowie Wam, nie mogłam opanować płaczu jak wyszlam z gabinetu!! Co chwila mi się chce płakać, jak o tym pomyślę. Magia!!! Mąż prawie lata z radości 🥰

Gratki 😉 oby szło do przodu

Hej wszystkim! ☀️

Cudownie 🥰

Jeszcze tylko 11 godzin. Wieczność☹. Jak widać skupienie na pracy równe zeru. Dla relaksu przed wizytą o 21.15 wcisnęłam się do fryzjera na 19.00...na jutro wzięłam urlop, żeby mieć warunki do wypłakania się w razie czego, albo do ochłonięcia po euforii...też w razie czego

reklama
Jeszcze tylko 11 godzin. Wieczność☹. Jak widać skupienie na pracy równe zeru. Dla relaksu przed wizytą o 21.15 wcisnęłam się do fryzjera na 19.00...na jutro wzięłam urlop, żeby mieć warunki do wypłakania się w razie czego, albo do ochłonięcia po euforii...też w razie czego

Ja tez dziś idę do fryzjera, chce wrócić do natury, czyli do brązu, powtarzam sobie, że w razie co będę się prezentować jak dama w szpitalu. Nie wiem czemu mamy takie jazdy emocjonalne przed wizytą, masakra. Ja mam na 14.40 wizytę to trochę szybciej. Musi byc dobrze... staraj sie też myśleć pozytywnie.

Do góry