Tak. Cykle co 28 dni. Ostatnia miesiaczke mialam 7go lipcaA kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? cykle regularne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Cykle co 28 dni. Ostatnia miesiaczke mialam 7go lipcaA kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? cykle regularne?
Wiesz co jeszcze bym mocno nie panikowała, bo niektóre dziewczyny czytalam mialy widoczny pecherzyk nawet w 8 tyg. Takze rozne sa historie, poczekaj moze i z kilka dni powtorz badanieLiczac od dnia ostatniej miesiaczki 7 tydzien. Teoretycznie moglam miec owulacje pozniej, ale wszystkie testy hcg wychodzily mi pozytywne bardzo wczesnie, wiec nie sadze
No to widzisz ja 8 lipca, i dzis mam 7+5 hmmm moze sprzęt byl slaby aby wykryc cos wiecej ?Tak. Cykle co 28 dni. Ostatnia miesiaczke mialam 7go lipca
Może późno była owulacja?Tak. Cykle co 28 dni. Ostatnia miesiaczke mialam 7go lipca
A dlaczego lekarz PK? Dlaczego gin nie zlecil?Dziewczyny właśnie lekarz pierwszego kontaktu odmówił mi badań na NFZ tych podstawowych typu TSH, morfologia ... bo nie ma podstawy. Na jego oko jestem zdrowa.
Przecież inna babka mi mówiła że morfologię glukozę TSH przysługuje na NFZ co rok lub dwa. Ja chyba z 5 lat temu to robiłam a teraz co? Zmieniło się?
Wiecie jak to jest?
Ogólnie gość taki nieprzyjemny że aż wyszłam z płaczem. Nadal wyć mi się chce bo potraktowała mnie jak dzieciaka w szkole.
Za 2 dni zrobia mi ponowne badanie krwi. Dzisiaj bede miec wyniki dzisiejszegoWiesz co jeszcze bym mocno nie panikowała, bo niektóre dziewczyny czytalam mialy widoczny pecherzyk nawet w 8 tyg. Takze rozne sa historie, poczekaj moze i z kilka dni powtorz badanie
prawie 1200 złIle żłobek u was?
Chciałam spróbować na pierwszą wizytę bo ja prywatnie chodzę.A dlaczego lekarz PK? Dlaczego gin nie zlecil?
Bylo barfzo wyraznie widac pecherzyk, wiec mysle, ze sprzet byl dobry. Jak tylko zobaczylam obraz to wiedzialam, ze jest pustoNo to widzisz ja 8 lipca, i dzis mam 7+5 hmmm moze sprzęt byl slaby aby wykryc cos wiecej ?