@Chocolate1 No to dobre dla mnie prognozy, ze i ja zobaczę
położna kazała mi przyjść tez wcześniej aby założyć w środę kartę więc może i mi się uda, jak USG pokaże dzidzie
@Starlights dawaj koniecznie znaka po wizycie
No te moje znajome robiły dodatkowe testy, jedna amniopunkcję a 2ga jakiś test za 3k robiła, wyszło dobrze i jak pisałam dzieci zdrowe. Ale bez sensu jest ta pappa skoro tak potrafi wprowadzić w błąd i stres.. takie troche to ciekawe, ze każą robić coś, co daje tak często niemiarodajne wyniki...
pewnie to zrobię ale juz inaczej psychicznie do tego od razu podejdę..
@olciak19 nie chcę Cię martwić, ale ja w wieku 24 lat zachorowam na kręgosłup i rwę kulszową, męczyłam się strasznie, ból masakra, nic nie pomagało, zastrzyki, rehabilitacja, masaże. Leżałam tylko na podłodze w domu i wyłam. Trafiłam na rezonans i wyszła mi masywna przepuklina uciskająca na rdzeń kręgowy. Miałam już niedowład stopy i ból w tyle uda do kolana i łydki. W miesiąc trafiłam na stół i mi operowali ktęgosłup. A miałam tylko 24 lata. Od tego czasu znaczna poprawa ale kręgosłup będzie dokuczał mi już cale życie. Boli jak siedzę za długo lub stoję za długo itd. Muszę na siebie uważać. Mam też przepuklinę na wyższym poziomie i ta wycięta też już mi się trochę wysunęła jak robiłam w grudniu 2gi rezonans. Także ja wiem, co to rwa... współczuję Ci
Ja to boję się o moj kręgosłup w dalszej ciąży i potem poród. Zobaczymy jak to będzie.