Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie. Plec obojetna byle tylko maluch byl zdrowyNo hej
Ja to bym chyba chciała trzeciego chłopa ale będzie co będzie, najważniejsze żeby było zdrowe
Nie slyszalam o takiej aptece.. to nowa siec? Cos jak Rossman?Jeśli myślimy o tych samych to moja siostra kupowała je synkowi normalnie w aptece, z tym że nie w każdej są dostępne. Na pewno można je było kupić bez problemu w Gemini
Nieee to cos jak sieć dozNie slyszalam o takiej aptece.. to nowa siec? Cos jak Rossman?
Dziewczyny … ja mam pierwsza wizytę u położnej na 8/9 tydzień a usg na 12 … tez z ukTo jak u mnie w Irlandii, pierwsza wizyta po 12 tygodniu, teraz jestem w Polsce wiec porobilam wszystkie badania prywatnie. Właśnie się pakuje do irl i przede mna 30h podróży z takimi mdlosciami
Aaa ok Jak sie czujesz? Dzisiaj mamy 7 tydzien, co?Nieee to cos jak sieć doz
A w ktorym jestes tygodniu teraz? Xx ja mam polozna na 21 wrzesnia, wiec bede chyba juz w 10Dziewczyny … ja mam pierwsza wizytę u położnej na 8/9 tydzień a usg na 12 … tez z uk
Wg skana 8tydzien i 4 dzień , wizytę u położnej mam 31 sierpnia , to mega długo musisz czekaćA w ktorym jestes tygodniu teraz? Xx ja mam polozna na 21 wrzesnia, wiec bede chyba juz w 10