reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Organizm je wchłonie albo wydali, niewiadomo. Dlatego mam odpoczywać, relaks i mówiąc wprost uważać. Choc lekarz moj jest zdania, ze jeśli jest siłacz, to wytrwa i będzie dobrze, jeśli nie to wiadomo poronie. Ale to jak w każdej ciąży do 3 mc jest zagrożenie, nie mniej jednak patrzymy optynistycznie.
Odetchnełaś trochę z ulgą? Widziałyśmy, że ostatnie dwa dni byłaś mega zrezygnowana już, a tu jednak dobre wieści. 😊

@Chocolate1 super, dobre wieści 😊😊
Ja zapisałam się do całkiem innego lekarza na 3.09 aby potwierdzić ciążę.
Myślicie że jeśli wystawi mi jakikolwiek papier a później pójdę do mojego lekarza to będzie się to liczyć do becikowego jako wizyta przed 10 tygodniem?

No wreszcie mogę napisać bo byłam w na zakupach musiałam jakas sukmane kupić na rozpoczęcie roku i tak tylko czytałam posty ale nie mialam jak odpisać😄
Ja miałam przeczucie że będzie ok nie wiem dlaczego ale miałam! Ale się cieszę. Jest wielka nadzieja że wszystko się dobrze skończy. Ja trzymam mocno kciuki ❤❤❤❤

@Chocolate1 super, dobre wieści 😊😊
Ja zapisałam się do całkiem innego lekarza na 3.09 aby potwierdzić ciążę.
Myślicie że jeśli wystawi mi jakikolwiek papier a później pójdę do mojego lekarza to będzie się to liczyć do becikowego jako wizyta przed 10 tygodniem?
A Twoj lekarz nie ma wcześniejszego terminu? Zadzwoń może i powiedz jaka jest sytuacja to może Cię gdzieś wciśnie 🙂

A9986E35-3DF5-4CF9-B93A-E021A2613235.jpeg
Aa u mnie sytuacja wyglada tak .... mam odstawić luteinę i jutro isc na betę ..🤦‍♀️🤷‍♀️

A Twoj lekarz nie ma wcześniejszego terminu? Zadzwoń może i powiedz jaka jest sytuacja to może Cię gdzieś wciśnie 🙂
No niestety ale od czasu mojej ostatniej wizyty trochę się pozmieniało i jego numer stał się numerem do rejestracji 🤷‍♀️ a kobiecina z rejestracji twierdzi, ze nie ma możliwości kontaktu z lekarzem poza wizytą. Dziwne 🤦‍♀️

reklama
Zegnam się z Wami dziewczyny :( Wszystkim Wam życzę spokojnego przebiegu ciąży. Jak najmniej stresu, pięknych zdjęć USG, silnych, zdrowych maluchów i szczęśliwego kwietniowego rozwiązania :) będę o Was ciepło myśleć. Dzięki za każde słowo wsparcia i pocieszenia. Wierze, ze jeszcze kiedyś będzie tak fajnie, ze będę głaskać ciążowy brzuszek :) trzymajcie się ciepło i bądźcie SILNE ✊🤞💪❤️

Do góry