Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest! Ja mam 31.08 liczę na fasoleczke ❤Widzę, że w przyszłym tygodniu dużo z nas ma wizytę, to będzie emocjonujący tydzień
I miejmy nadzieję że owocny tydzień i wszystkie będziemy skakac pod niebiosa ze szczęścia z naszymi maluszkami na zdjęciach usgWidzę, że w przyszłym tygodniu dużo z nas ma wizytę, to będzie emocjonujący tydzień
ja tezTak jest! Ja mam 31.08 liczę na fasoleczke ❤
Widzę, że w przyszłym tygodniu dużo z nas ma wizytę, to będzie emocjonujący tydzień
W piątek 03.09 tez mam wizytęTak!! Bardzo
Ja mam aż dwie - jedna w enel medzie w poniedziałek, druga w przyszły piątek u mojego lekarza
Ja też mam te wszystkie wyniki i tak się zastanawiam czy to będzie trzeba powtarzać bo w ciąży trzeba zrobić ponownie? Robiłam te wyniki jakieś 4- 5 miesięcy temuPierwsze wizyty odbyłam wcześniej, niż to zalecane, ale osobiście polecałabym Ci zapisac się na wizytę około 6+0, może 6+2, o ile miałaś regularne cykle i miałaś potwierdzoną owulację. Jeśli nic się nie dzieje, to nie masz się co spieszyć do ginekologa
Ja na swojej wizycie 5+6 miałam już prawie komplet wyników, gdyż i tak roziłam je prywatnie chwilę wcześniej (HIV, kiła, przeciwciała toxo, morfologia, TSH, mocz itd.)
Możliwe że świeża jest niebezpieczna tak samo jak toxohmm zauważyłam, że nie zawsze lekarze zlecają w badaniach krwii cytomegalię ciekawe czemu.
Ja też 31.08 i 1.09Tak jest! Ja mam 31.08 liczę na fasoleczke ❤
Oj, to nie wiem.Ja też mam te wszystkie wyniki i tak się zastanawiam czy to będzie trzeba powtarzać bo w ciąży trzeba zrobić ponownie? Robiłam te wyniki jakieś 4- 5 miesięcy temu