Kochana, bardzo mi przykro Dwie straty w jednym roku Mam nadzieję, że się nie poddacie i doczekacie upragnionego dziecka. Przesyłam dużo siły.Dziewczyny, niestety będę musiała się z Wami pożegnać. Serduszko przestało bić Na szczęście trafiłam na super Panią doktor, która już mnie pokierowała co dalej. Także życzę Wam i Waszym dzidziutkom wszystkiego dobrego! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! ❤
reklama
Anuuula
Fanka BB :)
Dziewczyny, niestety będę musiała się z Wami pożegnać. Serduszko przestało bić Na szczęście trafiłam na super Panią doktor, która już mnie pokierowała co dalej. Także życzę Wam i Waszym dzidziutkom wszystkiego dobrego! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! ❤
Jejku bardzo mi przykro nie poddawaj się, wszystko się ułoży i będzie dobrze. Wszystko się uda w swoim czasie uważaj na siebie
Tymczasowa28
Już po. Nie zrobiła USG bo jest za wcześnie. Doktor mnie uspokoiła, ze wyniki Ok, mam powtórzyć betę 24.08 bo wtedy powinna wynosić 5 tys. Luteinę dalej mam brać , a jak będzie bolał brzuch to nospa albo paracetamol. Mam wizytę stacjonarna na 1.09 i wtedy już powinna widzieć serduszko
Tymczasowa28
Tak mi przykro !!;( współczuje Ci bardzo trzymaj się i dbaj o siebie!! Jeszcze będzie pięknie, zobaczysz ....Dziewczyny, niestety będę musiała się z Wami pożegnać. Serduszko przestało bić Na szczęście trafiłam na super Panią doktor, która już mnie pokierowała co dalej. Także życzę Wam i Waszym dzidziutkom wszystkiego dobrego! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! ❤
U
usuniecie
Gość
Kochana, bardzo mi przykro Dwie straty w jednym roku Mam nadzieję, że się nie poddacie i doczekacie upragnionego dziecka. Przesyłam dużo siły.
Wlasnie tak egoistycznie pomyslalam przez chwile o sobie, ze wiem co moze czuc. Bo byc moze i ja znow to przezyje, roznie bywa. I to chyba najgorsze, ze kolejna porazka. @KB93 ja prdl 3maj sie, wiem jak teraz moze ci byc dziadowsko ciezko, nie bede pisac, ze ulozy sie, bo teraz tak tego nie widzisz. Ale moge jedyne co 3mac kciuki abys podniosla sie, opracowała te strate. Porob badania i abys szybko mogła zostać mama, zycze ci tego z calego serca, bo nie ma nic gorszego jak ZNOWU porażka.
U
usuniecie
Gość
To w sumie wszystko opracowane i czekac do wrzesnia, zleci.Już po. Nie zrobiła USG bo jest za wcześnie. Doktor mnie uspokoiła, ze wyniki Ok, mam powtórzyć betę 24.08 bo wtedy powinna wynosić 5 tys. Luteinę dalej mam brać , a jak będzie bolał brzuch to nospa albo paracetamol. Mam wizytę stacjonarna na 1.09 i wtedy już powinna widzieć serduszko
KB02
Dziewczyny, dziękuję Wam pięknie za te wszystkie miłe słowa . Przyznam Wam szczerze, że jak usłyszałam tydzień temu, że serduszko wolno bije, to byłam na to "przygotowana", jednak do końca miałam nadzieję, że będzie ok. Zawsze trzeba być dobrej myśli.
Mogę Wam obiecać, że na pewno się nie poddam i zrobię wszystko, żeby w końcu zostać mamą . Buziaki!
Mogę Wam obiecać, że na pewno się nie poddam i zrobię wszystko, żeby w końcu zostać mamą . Buziaki!
Kluseczkaaa
Tak bardzo mi przykro. Nie wiem co napisać. Życzę z calego serca żeby ułożyło sie po twojej myśli i zebys zostala szczęśliwą mamusią.Dziewczyny, dziękuję Wam pięknie za te wszystkie miłe słowa . Przyznam Wam szczerze, że jak usłyszałam tydzień temu, że serduszko wolno bije, to byłam na to "przygotowana", jednak do końca miałam nadzieję, że będzie ok. Zawsze trzeba być dobrej myśli.
Starlights
Dziewczyny, dziękuję Wam pięknie za te wszystkie miłe słowa . Przyznam Wam szczerze, że jak usłyszałam tydzień temu, że serduszko wolno bije, to byłam na to "przygotowana", jednak do końca miałam nadzieję, że będzie ok. Zawsze trzeba być dobrej myśli.
Bardzo mi przykro
Masz cudowne nastawienie, na pewno zostaniesz mamą
Jeśli chcielibyście wykonać badania genetyczne kosmówki, służę radą. jak coś to pisz i powodzenia dla Was!
reklama
Trzymaj się, Kochana!!! Oby szybko zaświeciło dla Ciebie słońce.Dziewczyny, dziękuję Wam pięknie za te wszystkie miłe słowa . Przyznam Wam szczerze, że jak usłyszałam tydzień temu, że serduszko wolno bije, to byłam na to "przygotowana", jednak do końca miałam nadzieję, że będzie ok. Zawsze trzeba być dobrej myśli.