agula301
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o badania to się zgadzam. Ja zrobiłam pierwsza betę 3 tyg temu, przyrost po 2 dniach. Wszystko było super! Nawet progesteron mi urosl! I co posiedzialam weekend w domu i zaczęłam w niedziele wieczorem wariować ze może coś nie tak jest i chciałam znów iść na betę… ale wytłumaczyłam sama sobie w głowie ze co to zmieni? Jak się dowiem ze urosła to super a jak spadła ? Co mi da ta wiedza? Dlatego od momentu drugiej bety ani nic już nie badałam ani nie robiłam sikańców. 3 tyg minęło i doczekałam się - dziś mam wizytę mam nadzieje ze cierpliwość zostanie mi wynagrodzona.Dokładnie, bo my też takie jesteśmy, że chcialybysmy już wszystko wiedzieć, znać wyniki bety najlepiej do końca 9 miesiąca, dlatego sprawdzamy 3 razy w tygodniu od momentu ujrzenia dwóch kresek...
Spinamy się, chodzimy zestresowane, nie śpimy po nocach, same sobie to fundujemy. A tak naprawdę tak jak napisała Chocolate1, nie mamy i tak na nic wpływu. Ja też bym chciała wiedzieć czy wszystko jest ok, trzaskać sobie betę po żyłach żeby tylko jeszcze jeden-dwa dni mieć spokojna głowę, a co po dwóch dniach? " A jak spadło? O matko no muszę sprawdzić bo wizytę mam dopiero za 4 dni"
Noi ?? Co zrobimy jeśli spadło, wiem, można wtedy stanąć na rzęsach i załatwić szybciej wizytę, po to żeby może znów jakiś lekarz nas albo dobił, albo zasiał jeszcze większą wątpliwość albo dał nadzieję i pocieszył, ze jest ok. A my za za dwa dni znowu będziemy leciały na badania. A może zaufajmy trochę naszemu organizmowi i dziecku. Bo mam wrażenie, że jesteśmy w takim kole, które się ciągle kręci, ciągle się zamyka, a i tak nie daje nam to żadnej pewności
Ja jadę pierwszy raz w życiu w ogóle na progesteron, zobaczymy, co ma być to będzie. Wierzę, że będzie dobrze. Spokojnego dnia kobiety
Progesteron na pewno będziesz miała dobry, jeśli nie masz jakiś plamien/krwawień to ja nie widzę innej opcji
dziewczyny czy któraś z Was wizytuje dziś ze mną ? z tym ze ja dopiero o 19.40