Starlights
Fanka BB :)
Planujemy zostac do stycznia, jesli wszystko bedzie dobrze. Tez czytalam, ze loty na poczatku ciazy nie maja negatywnego wplywu, ale zapytam dzisiaj lekarza. Portugalia brzmi super. A jestes zaszczepiona?
Co to Aperola to ja niestety sie skusilam i troche wypilam zanim dowiedzialam sie o ciazy, wiec pierwsze dni siedzialam i czytalam na googlach jaki to moze miec wplyw na ciaze
Tak, szczepiłam się praktycznie od razu jak weszła moja grupa wiekowa, także już trochę czasu minęło ale teraz nie jestem wcale na 100% pewna że mnie ta szczepionka uchroni przed restrykacjami, wszystko zmienia się bardzo dynamicznie :/
Oj trzeba żyć normalnie, tydzień temu też piwka się napiłam, nie da się wszystkiego ZAWSZE ograniczać lepiej generalnie za dużo nie czytać
A w ogóle to jak się czujecie? Ja od wczoraj mam takie uczucie w podbrzuszu jak w 1 dzień okresu tylko słabsze (dlatego też zrobiłam test), a dziś już dopadł mnie ból głowy i ogólne otępienie (no ale może nie ma co zwalać tego na ledwo co obecną ciążę).
Ostatnia edycja: