U
usuniecie
Gość
Ja tak samo...Ja nie, nie szczepiłam się bo trochę się bałam czy nie będzie problemu z zajściem w ciążę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo...Ja nie, nie szczepiłam się bo trochę się bałam czy nie będzie problemu z zajściem w ciążę.
Można powiedzieć, że jestem informatykiem (nie będę się zagłębiać).A można wiedzieć gdzie pracujecie? W sensie czym się zajmujecie? Ja planuje iść na l4 w grudniu chyba że lekarz powie inaczej. Dodam że jestem nauczycielem
Ja nie. W kwietniu miałam covid, później czekałam 3 miesiące bo słyszałam ze tyle trzeba i miałam się na jesień szczepić johnsonem No ale teraz to już nie wiem, może w drugim trymestrze.Jestescie zaszczepione dziewczyny ?
Wspaniale! Rośnijcie zdrowo z kropkiemHej dziewczyny, u mnie wszystko dobrze. Serduszko bije, ciaza się rozwija prawidłowo. Zarodek ma 0,3cm rośnie. Lekarz mówił, ze wiek ciąży zgadza się z rozmiarem. Założył mi kartę ciąży i zlecił badania. Następna wizyta pod koniec sierpnia.
Dostałam zwolnienie ciazowe z racji 1 poronienia a pracuje z dziećmi, wiec nie będę ryzykować tymbardziej teraz po wakacjach jak większość wyjeżdżała.
Dajcie znac jak u Was
Ja pracuje w optykuA można wiedzieć gdzie pracujecie? W sensie czym się zajmujecie? Ja planuje iść na l4 w grudniu chyba że lekarz powie inaczej. Dodam że jestem nauczycielem
Hej! Gratulacje i oby teraz wszystko potoczyło się dobrze. Znasz przyczyny wcześniejszych niepowodzeń?Witam wszystkie mamusie
Ja co prawda termin wg aplikacj na 31.03 ale cos mi sie wydaje ze bedzie kwiecień
Mam 31 lat staram się od ponad roku o dzidziulka, jestem w trzeciej ciąży ale jedyny synek jakiego mam to psi synek
15.07 dwie kreski, beta 663 rosła prawidłowo ( na 5000 skonczylam badać )
10.08 pierwsza wizyta.
Jak sie dzis czujecie ? Skąd jestescie ?
Ja nie. W kwietniu miałam covid, później czekałam 3 miesiące bo słyszałam ze tyle trzeba i miałam się na jesień szczepić johnsonem No ale teraz to już nie wiem, może w drugim trymestrze.
Wspaniale! Rośnijcie zdrowo z kropkiem
Ja pracuje w optyku
Witam wszystkie mamusie
Ja co prawda termin wg aplikacj na 31.03 ale cos mi sie wydaje ze bedzie kwiecień
Mam 31 lat staram się od ponad roku o dzidziulka, jestem w trzeciej ciąży ale jedyny synek jakiego mam to psi synek
15.07 dwie kreski, beta 663 rosła prawidłowo ( na 5000 skonczylam badać )
10.08 pierwsza wizyta.
Jak sie dzis czujecie ? Skąd jestescie ?
rozumiem. To jeśli jesteś obstawiona lekami to oby było już dobrze! U mnie to tez 3cia ciąża i tez jedyne dziecko jakie mam to psi synTez na to licze
Pierwsza ciąża była z krwiakiem ale podejrzewam ze niski progesteron byl przeważająca przyczyna. Teraz biore luteinę 2 razy dziennie i acard. Ogolnie jesli teraz sie nie uda to lekarz zleci mi szereg badań zeby znalezc przyczynę
O to tez kontakt z ludźmi nieustanny mnie najbardziej to stresuje.. ze mi znów ktoś coś „sprzeda”Ja nie szczepiłam się, bo nie ma badań na te szczepionki i średnio chce byc krolikiem doświadczalnym i poki co nie zamierzam sie szczepic. ja pracuje na recepcji w hotelu.
Będzie dobrze!! Czekamy jutro na Twoje wynikiTo ja chyba z najniższa beta poki co, oby to poszlo do przodu w moim wypadku. Jutro powtorna beta.
TakJesteś nauczycielem?