reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Po moje dzisiejszej panice, na nieplanowanym tak szybko USG, pęcherzyk miał 7 mm, a beta 3400. A który to tydzień, to się okaże, jak pęcherzyk będzie dawał się określić w tygodniach ciąży :)
Brawo mój w pt mial 0,6mm a Beta 3200
Dziś po 3dniachbeta 13tys. Kochana zmienia się wszytko😘✊✊ dobre myśli wysyłam

reklama
U mnie od samego poczatku kłucie jajnikow, na przemienne. Czasem mam wrażenie, ze dostanę miesiączkę
Piersi nabrzmiałe, lecz nie bolą

Dziewczyny czy któraś z Was tak jak ja nie ma żadnych specjalnych objawów ciążowych oprócz delikatnego bólu piersi I tego że więcej ziewam ale jakoś specjalnie zmęczona nie jestem.. 🤔🤔🤔?

Ja tak mam, nic nie czuje wiec poleciałam zrobić dzisiaj betę i wynik 5tys.
Ja tez tak mam! Nic kompletnie mi nie jest i zaczynam świrować powoli. Siedzę i się zastanawiam czy nie pójść na betę dziś przed praca 🙈 ale podniosłyscie mnie na duchu ze jest nas więcej

Dziewczyny czy któraś z Was tak jak ja nie ma żadnych specjalnych objawów ciążowych oprócz delikatnego bólu piersi I tego że więcej ziewam ale jakoś specjalnie zmęczona nie jestem.. 🤔🤔🤔?
Dziś 5t6d i nie mam żadnych konkretnych objawów. Raz było mi trochę nie dobrze ale to chyba z nerwów.

Ja tez tak mam! Nic kompletnie mi nie jest i zaczynam świrować powoli. Siedzę i się zastanawiam czy nie pójść na betę dziś przed praca [emoji85] ale podniosłyscie mnie na duchu ze jest nas więcej

Dziewczyny, czasem wejdę podczytywać nowe wątki. Nie przejmujcie się brakiem objawów, ja mam praktycznie ciąże bezobjawowa, zwymiotowalam tylko 4 x i to w 12tygodniu [emoji85] piersi nie rosły długo długo, każda ciezarna obok miała pełno objawów co tez mnie martwiło. Dzisiaj u mnie 18+4. Zycze Wam spokojnych następnych kilku miesięcy [emoji7]

Ja też cała pierwsza ciąża bez objawów, ani razu nawet mdłości, jedynie byłam zmęczona i płaczliwa, brzuch się pojawił dopiero po 25 tygodniu i w ostatnim miesiącu gdy woda się zaczęła zatrzymywać to spuchły mi stopy i dłonie, także teraz też się nie dopatruję, trzeba się cieszyć jak się dobrze czujemy. 😄

Hej dziewczyny, czy któraś z was zna się na interpretacji badań ? Wyszły mi leukocyty w moczu i ogólnie chyba słabo :( teleporada z moja ginekolog dopiero w piątek czy to coś poważnego ? Może zaszkodzić dziecku ?

Załączniki

• BB0AF09A-7509-426A-A2AB-997C3647A97E.jpeg
    BB0AF09A-7509-426A-A2AB-997C3647A97E.jpeg
    39,4 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Hej dziewczyny, czy któraś z was zna się na interpretacji badań ? Wyszły mi leukocyty w moczu i ogólnie chyba słabo :( teleporada z moja ginekolog dopiero w piątek czy to coś poważnego ? Może zaszkodzić dziecku ?
Nie znam się na interpretacji badan, ale Może to być infekcja pęcherza? Ja ostatnio przechodziłam i miałam leukocyty i krew w moczu. Masz jeszcze jakieś inne objawy?

Do góry