reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Macie porobione suwaczki w sygnaturach?? Bo ja Waszych nie widzę. Chciałabym sobie zrobić i niby robię według instrukcji, ale ciągle jej nie widać. A może to widać tylko na komputerze a na telefonie już nie? Chyba że coś źle robię..
Ja przeglądając forum na telefonie przez przeglądarkę nigdy nie widzę opisów i suwaczków.

Oczywiście wiem, że nie ja pierwsza i nie ostatnia przechodzę przeziębienie w ciąży... Ale po tym wszystkim, strach jest... Wzięłam łyżeczkę miodu już na ten kaszel (chwilowa ulga jest), chociaż przy cukrzycy to też nic dobrego... A i od kiedy mam tę infekcję to cukry rano szaleją...a było już tak dobrze...
Zawsze człowiek się boi , jak Cię osłucha napewno uspokoi.. Mi miod dzialal odwrotnie przemycałam go w mleku z czosnkiem 🤮 i syrop z cebuli ogólnie jak kaszel mnie bral (napady) to tamtum verde pomagało te forte jakoś tak jakby nie drapało. Aż się boję żeby teraz nie zacząć;/.... oby przetrwać tą jesień 🤧
A cukry przy infekcji też szaleją, podobno przy stresie również. Ja już głupieje z nimi😑... jest ktoś tu na insulinie?

Zawsze człowiek się boi , jak Cię osłucha napewno uspokoi.. Mi miod dzialal odwrotnie przemycałam go w mleku z czosnkiem 🤮 i syrop z cebuli ogólnie jak kaszel mnie bral (napady) to tamtum verde pomagało te forte jakoś tak jakby nie drapało. Aż się boję żeby teraz nie zacząć;/.... oby przetrwać tą jesień 🤧
A cukry przy infekcji też szaleją, podobno przy stresie również. Ja już głupieje z nimi😑... jest ktoś tu na insulinie?

Ja biorę insulinę nocna 20 j.

Udało się, umówiłam się na połówkowe! Dopiero na 14 grudnia, będzie 20+6 ale Pani z rejestracji pytała jaki to tydzień mi wypada to początek grudnia mówiła, że będzie za wcześnie, ja się nie znam, zdam się na nią 😅

Udało się, umówiłam się na połówkowe! Dopiero na 14 grudnia, będzie 20+6 ale Pani z rejestracji pytała jaki to tydzień mi wypada to początek grudnia mówiła, że będzie za wcześnie, ja się nie znam, zdam się na nią 😅
będzie ok, moj lekarz nawet nie dal mi skierowania jeszcze, bo powiedzial, ze na kolejnej wizycie jak będę w 17 tyg to wtedy mi da i spokojnie się umowie PO 20 tyg bo nie ma się z tym co wczesniej spieszyc :) takze mysle ze nawet 21 spokojnie moze być 😊😊 też będę miała na grudzień 🙈

U mnie mówił że najlepiej zapisać się po 20 tygodniu więc akurat będziesz miała :)

reklama
Do góry