reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Powiem Ci, że ja też mam sporo tłuszczyku na brzuchu, a i tak już widać (moim zdaniem) ciążę :) dzisiaj 16+6.

Ja mam za to problem, jak mnie ludzie pytają, który to miesiac :p Zazwyczaj mówię, że około czwarty.

Ja odpowiadam tygodniami 😂 Ale tez zastanawiałam się jak to z miesiącami liczyć. Chyba kalendarzowo, nie? W mojej aplikacji ciążowej mam podane 2 wersje w którym miesiącu jestem. I jest to 3 i 4 miesiąc 🤪

Ja odpowiadam tygodniami 😂 Ale tez zastanawiałam się jak to z miesiącami liczyć. Chyba kalendarzowo, nie? W mojej aplikacji ciążowej mam podane 2 wersje w którym miesiącu jestem. I jest to 3 i 4 miesiąc 🤪

To u mnie pokazuje 4 i 5 miesiąc, a przecież nie powiem komuś, że jestem w 5 miesiącu, skoro rodzę w kwietniu 🙈

Załączniki

• 0fa05180-27c5-41a5-8413-ce666d67de4d.jpg
    0fa05180-27c5-41a5-8413-ce666d67de4d.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 76
Mi kiedyś położna przy córce powiedziała żeby absolutnie dla. Niej ani dla siebie nie używać Oliwki Bo ona natłuszcza a nie nawliza i w momencie kiedy już się wchlonie to skóra jest bardziej sucha jak przed ale ile w tym prawdy? 🤔

Narobiłam dziś pierogów ze szpinakiem bo mój syn uwielbia odgrzewane na patelni na masełku...mężowi z twarożkiem...liście grabiłam, jeszcze barszczyk czerwony ugotowałam, o13 położyłam się spać bo od 6.40 na nogach...nie mogę tego spania ogarnąć...syna szykuje do szkoły i wstaje wcześnie, jak pójdę spać odrazu jak go wyszykuje to jest po 7 wstaje o10 i dzień rozpierniczony...natomiast ciężko mi wytrzymać bez spania...

Może to to 😁ale zawsze warto dopytać ginekologa
zapytam ale wizyta dopiero 9 Listopada ☺

reklama
Mi kiedyś położna przy córce powiedziała żeby absolutnie dla. Niej ani dla siebie nie używać Oliwki Bo ona natłuszcza a nie nawliza i w momencie kiedy już się wchlonie to skóra jest bardziej sucha jak przed ale ile w tym prawdy? 🤔
Miałam na myśli jakieś specjalistyczne olejki dla kobiet w ciąży 😁
Tych zwykłych oliwek w sumie też nie lubię, bo słabo się wchłaniają..

Do góry