Starlights
Fanka BB :)
To samo u mnie, im więcej oglądam, tym bardziej mam w głowie kisiel co do łóżeczka rozważam olx,bo w sumie wszędzie jest to samo to po co przepłacać, resztę dokupię nówkę. Na razie też uczę się odmawiać wszystkiemu, co szczodrze dalsi znajomi chcą mi wcisnąć, niekoniecznie za darmo, typu ciuszki, kurzołapy plastikowe, nosidełka, butle i inne... Ja wiem, że wszyscy chcą dobrze, ale każda baba była na tym samym miejscu co ja i po prostu chciała móc podjąć taką decyzję sama co chce dla swojego pierwszego dziecka, po prostu móc się tym cieszyć aktualnie moim największym bólem "d" jest to... Przepychanka z deweloperem kto zawinił, że mi ściana się łuszczy Zobacz załącznik 1328365
Haha tak, mam podobnie no ale jestem na początku tej zawiłej drogi, więc może będzie lepiej z czasem .. i na pewno też będziemy korzystać z OLX z niektórymi produktami - akurat myślę, że łóżeczko spokojnie można kupić i sporo oszczędzić już widziałam że takie nowe mogą kosztować po 1200-1400 zł - to jednak sporo biorąc pod uwagę ile jest wydatków wtedy. Jeśli masz jakiś model polecany, daj znać
Współczuję przebojów z deweloperem, ehh rozumiem bardzo dobrze :/ to mega frustrujące.