reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Więc skoro dwie osoby już tak mówią to będę częściej sobie pozwalać 😁 zazwyczaj podmieniam produkty w tych godzinach co trzeba ale ostatnio np po godzinie po posiłku potrafię zjeść pomarańcze jak jestem głodna i cukier ok. Po moich 4 kromkach chałki smażonej w jajku mam cukier 134. Może wysoki wyższy niż po czymś innym ale dalej w normie 😁 cieszę się że nie tylko ja coś podjem 😁
Ja dziś 1h po serniku (ciiiichooo🤫) cukier 93 😆

reklama
Dziewczyny przełożyłam wizytę z soboty na czwartek bo już nie mogę wysiedzieć 🤣😁 chce już zobaczyć mojego dzidziusia zwłaszcza że wszystkie objawy mi przeszły i czuje się rewelacyjnie. I zaczynam się martwić 😒
Ale my jesteśmy głupie nie? Ja też tak miałam teraz znow.jak czuje ruchy i nagle w dniu nie czuje to znów się martwię 😅🤣🤣..... Czy to kiedyś minie?😂

Dziewczyny weźcie oceńcie bo głupieje, nigdy takiego brzucha nie miałam a czuje jak mnie ciągnie do przodu bardzooo, zastanawiam się czy to już widać ciążę czy to po prostu od jedzenia, nie obrzeram się, taki brzuch też mam z rana. Miałam teraz sesje ślubna zaległą i ledwo mnie mąż dopiął w sukience ślubnej tak mi ten brzuch odstawał. 1 zdj 13+4 a drugie 12+4. Oczywiście jak zjem to mi rośnie jeszcze bardziej...
Widać widać:) lada dzień Cię wysadzi u mnie w sumie w 15-16 już było nie do ukrycia 😂

Załączniki

• 20211019_133102.jpg
    20211019_133102.jpg
    661,5 KB · Wyświetleń: 82
No tak właśnie jest niby w ciąży poza kolejnością ale weź tu się wychyl to chcą Cię pożreć żywcem [emoji1745]
No a jak te starsze panie co któraś przychodzi do lekarza z nudów...ja rozumiem ze starsi ludzie itd. Ale naprawdę szanujmy te ciężarne...ja kiedyś panią z brzuchem zaprosiłam do kolejki przed siebie to właśnie tają starsza pani mi powiedziała a co pani się tu rządzi to jej mowie ze zgodnie z prawem ta pani może wejść pierwsza a jak sie pani nie zna na prawach i obowiązkach pacjenta to niech pani zamknie buzię i cicho czeka...powiedziala wiązankę ze jestem niewychowana i takie tam aż jakiś pan powiedział że on to szanuje i żeby przestała drzej ryja 😂

reklama
Do góry