StopKlatka
Fanka BB :)
Ja mam taki póki co i jest fajnyDziewczyny. Jaki kremik/ oliwkę stosujecie lub zamierzacie stosować na brzuszek? Chciałabym coś bezpiecznego i co chociaż trochę zapobiegnie rozstępom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam taki póki co i jest fajnyDziewczyny. Jaki kremik/ oliwkę stosujecie lub zamierzacie stosować na brzuszek? Chciałabym coś bezpiecznego i co chociaż trochę zapobiegnie rozstępom
A mi się robią, niezależnie od tego czy przytrzymam, czy nie Może taka moja urodaTrzymam kciuki!
Wlasnie ja też od kad zaczęłam przytrzymywać nie ma siniaków
Bo to sprawa genów... Jeżeli nasze mamy miały, to i nas to czeka i żadne kremy nie pomogą. Ale zawsze nawilżą może skóręW pierwszej ciąży patentowałam x różnych rzeczy od rossmannowskich oliwek po inne drogie specyfiki a rozstępy wyszły tak czy siak.
Nie martw się ja mam problem z tarczyca od początku staran jestem na euthyrox i wiem że różnie z nią bywa, ja robię 1h przerwy po zażyciu popijam pół szklanki woda. Będzie dobrze na pewnoZ tego co piszesz wydaje mi się wszytko robię podobnie tabletkę biorę ok godz 7 a śniadanie jem po 8, 8.30. Nabiału jem bardzo mało i w ogóle jem mało, jestem na diecie cukrzycowej. Popijam tabletkę woda nie wiem co mogę jeszcze zrobić zobaczymy co endo powie w poniedziałek
A to też nie zawsze, bo moja mama nie ma ani jednego rozstępu, za to ja po okresie dojrzewania mam mnóstwo na piersiach i udach, a miseczkę mam w rozmiarze B, więc nawet nie za bardzo miało się tam co rozciągać :/Bo to sprawa genów... Jeżeli nasze mamy miały, to i nas to czeka i żadne kremy nie pomogą. Ale zawsze nawilżą może skórę
Ja tak mam cały czas po jedzeniu mam mdłości dziwny posmak w buzi, praktycznie nic mi nie smakuje i rewolucję żołądkowe... Nawet woda mi nie smakuje i muszę sobie wykrawać cytrynę bo inaczej się nie da...Witajcie. Mam takie pytanie czy ktoras z was ma moze tak jak ja. Od poczatku tej ciazy mialam silne mdlosci. Aktualnie u mnie 14+2. Mdlosci jako tak minely ale pozostalo mi co bym nie zjadla czuje sie zle. Jest mi nie dobrze taki ni za fajny posmak w buzi mi zostaje po posilkach.
Szczegolnie nie moge niczego z cebula, czosnkiem, szczypiorkiem rzodkiewka, itd. Soki owocowe nie smakuja. Ogolnie malo co. Czy ktoras z was tak miala ? Minelo to was pozniej czy tak caly czas macie ? Pozdrawiam
Ja również do 12 tygodnia brałam i odstawiłam tak lekarz zalecał. Ale ja nie mialam typowego poronienia tylko ciążę biochemiczna.Ja też do 12 tygodnia brałam duphaston łożysko już jest i to podtrzymuje ciążę tak mówiła moja pani doktor i nie ma potrzeby już brania, wierzę lekarzowi
Czyli jednak nie jestem sama. Polozna mowi ze to dobrze brzmi, w sensie ze dziecko jest zdrowe.Ja tak mam cały czas po jedzeniu mam mdłości dziwny posmak w buzi, praktycznie nic mi nie smakuje i rewolucję żołądkowe... Nawet woda mi nie smakuje i muszę sobie wykrawać cytrynę bo inaczej się nie da...
Bo to sprawa genów... Jeżeli nasze mamy miały, to i nas to czeka i żadne kremy nie pomogą. Ale zawsze nawilżą może skórę