reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dzień dobry. Jak się Wam zaczął dzionek? Mój wcześnie i nerwowo. O 11.00 wizyta i serducho mi od rana wali jak oszalale🙄 czas oczekiwania jest bardzo nieprzyjemny...przed operacją wyrostka i tarczycy nie bałam się tak bardzo jak teraz...
Hej, nie stresuj się wszystko będzie dobrze. Przynajmniej sie uspokoisz. A nerwami nic nie zmienisz. Co ma być to będzie ,ale będzie wporzadku. jak już nie krwawisz:) Mocno trzymamy kciuki ✊ i czekamy na dobre wieści od Ciebie. 😇

Dzień dobry. Jak się Wam zaczął dzionek? Mój wcześnie i nerwowo. O 11.00 wizyta i serducho mi od rana wali jak oszalale🙄 czas oczekiwania jest bardzo nieprzyjemny...przed operacją wyrostka i tarczycy nie bałam się tak bardzo jak teraz...
Daj znać po wizycie 🤞☺️
Ja myślałam, że się nie stresuję, ale chyba jednak trochę tak, bo od 4 nie śpię.

Dzień dobry!

Dziewczyny, jakie książki polecacie dla osoby zupełnie zielonej w zakresie porodu, połogu, macierzyństwa (czyt. mnie)? Nie przesadzam - nie wiem nic, nie miałam bobasa na rękach nigdy 😅
Im obiektywniejsze, bez nacisku na jakąś ideologię, tym lepiej :)
Widziałam już tu chyba polecane "Mamy dla mamy" :)

Daj znać po wizycie 🤞☺️
Ja myślałam, że się nie stresuję, ale chyba jednak trochę tak, bo od 4 nie śpię.
Kciuki za dobre wieści 🤗

reklama
Trzymam kciuki. Rozumiem Cię doskonale z tymi nerwami...ja nie mogę jesc jak się denerwuje, a czekam na ten wynik nifty. Pogoda nie rozpieszcza...ponuro...a dodatkowo czuję że mnie tam w gardle coś podsmyruje i lejący katar mam 😭 chyba mogłabym przespać cały dzień...ale leżeć tez nie mogę za długo bo plecy będą bolec I taki zonk...

Do góry