Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja też się tak trochę boje bo będzie to już u mnie początek 13 tyg. ale wizytę wyznaczali z uwzględnieniem terminu OM także nie pozostaje mi nic innego jak ufać, że będzie ok. 8.10 mam na szczęście wizytę u lekarza prowadzącego, więc zweryfikujemy wiek ciąży. Te prenatalne aż mi się dzisiaj w nocy śniły...Mam tak samo i przełożyłam wizytę z 08.10 na 04. 10
Ale też głównie po to żeby nie pójść za późno..
13+1 z ostatniego usg, a 13+3 z OM, a jak do tej pory co usg to mi wzrost przyspieszałNo właśnie ja też się tak trochę boje bo będzie to już u mnie początek 13 tyg. ale wizytę wyznaczali z uwzględnieniem terminu OM także nie pozostaje mi nic innego jak ufać, że będzie ok. 8.10 mam na szczęście wizytę u lekarza prowadzącego, więc zweryfikujemy wiek ciąży. Te prenatalne aż mi się dzisiaj w nocy śniły...
U mnie niby 13+1 z OM, co pokrywało się z USG, także mam nadzieję że będzie ok... No i kurczę, oni/one tam we dwójkę siedzą, więc nie mogą szybciej rosnąć! Chociaż brzuszek już mam, że tak powiem widoczny...13+1 z ostatniego usg, a 13+3 z OM, a jak do tej pory co usg to mi wzrost przyspieszał
A koleżanka mnie uświadomiła że jakby coś było nie tak i lekarz by zalecił pakiet badań to też jest czas do 13+6, więc baaardzo na styk by mogło wyjść.. Tym bardziej że 08.10 to będzie piątek
Zwolnił się termin na poniedziałek to się przepisałam dla spokoju ducha
To super wieści. Fajnie ze tak szybko wynik. Ja będę pobierała krew u swojego lekarza w poniedziałekDziewczyny mam wyniki nifty, wszystko wyszło super i wiemy ze dziewczynka uff odetchnęłam trochę z ulga.
W sumie czułam jakoś od początku, ze będzie dziewczynka. Beznadziejne zamopoczucie, pryszcze, wypadanie włosów, wysoki poziom beta hcg.
Rzeczywiście szybko, superW szoku byłam ze tak szybko. W czwartek miałam pobranie w domu, w piątek odebrał kurier, a dzisiaj już wynik na stronie.