Joasia M
Fanka BB :)
Tak jest. Acard i heparyna to Moi przyjaciele na najbliższy czasA Ty też kłujesz się heparyną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest. Acard i heparyna to Moi przyjaciele na najbliższy czasA Ty też kłujesz się heparyną?
Ja chodzę prywatne do lekarza który dal mi namiar na lekarza który robi badania prenatalne i ku mojemu zdziwieniu będę mieć je za darmo tak mówił mój ginekolog ale dlaczego to nie pytałamUmówiłyście się już na na badania prenatalne ? Przeraził mnie ich koszt, wszędzie piszą, że koszt około 400 zł, a u mnie 650 zł. Ile placicie za badania podwójne- USG plus krew ?
U mnie 400 zł - Poznań.Umówiłyście się już na na badania prenatalne ? Przeraził mnie ich koszt, wszędzie piszą, że koszt około 400 zł, a u mnie 650 zł. Ile placicie za badania podwójne- USG plus krew ?
Ja od zawsze na zatoki biorę Sinupret, który jest ziołowy. Chociaż w ciązy pewnie nie możnaChyba zaatakowało mi zatoki, a jutro jedziemy w góry Zrobię sobie dziś okład i mam nadzieję, że szybko mi przejdzie
Ja nie mialam ale szwagierka moja miała krwiaka, nawet o tym nie wiedziala. Zaczela krwawić myślała że poroniła ale okazało się że to krwawienie przez krwiaka i nie miało to wpływu na dziecko. Aktualnie nie wiem co z krwiakiem ale wiem że nie miała już krwawienia i miała się oszczędzać i nie dźwigać, dużo odpoczywać. Ogólnie wszystko jest okJuż po wizycie... Muszę się zgłosić do mojego lekarza prowadzącego a najbliższą wizyta dopiero w sobotę 18.09 wyszedł mi krwiak koło dzidziusia 11,2 x 7,1 mm strasznie się boję lekarka mi nic więcej nie powiedziała pytałam czy to się jakoś leczy to uzyskałam Odpowiedź że mam się zgłosić do lekarza prowadzącego. A z dziaiusiem jest ok ma 1,62 cm akcji serca nie zbadała mówiła tylko ze jest w normie. Czy któraś was miała coś takiego?
Tu wcześniej taka dziewczyna pisała, że krwiaki nie zagrażają życiu dziecka. Ale myślę, że bardziej uspokoi Cię Twój lekarz prowadzący.Już po wizycie... Muszę się zgłosić do mojego lekarza prowadzącego a najbliższą wizyta dopiero w sobotę 18.09 wyszedł mi krwiak koło dzidziusia 11,2 x 7,1 mm strasznie się boję lekarka mi nic więcej nie powiedziała pytałam czy to się jakoś leczy to uzyskałam Odpowiedź że mam się zgłosić do lekarza prowadzącego. A z dziaiusiem jest ok ma 1,62 cm akcji serca nie zbadała mówiła tylko ze jest w normie. Czy któraś was miała coś takiego?
Na razie wolę nic nie łykać, mam nadzieję że szybko przejdzie bo już tak czasem miałam. U mnie zazwyczaj super sprawdzają się okłady z soli, ale jestem w stanie zrobić je tylko dzisiaj bo na wyjeździe będzie ciężko. Jak zawsze na złość wszystko na razJa od zawsze na zatoki biorę Sinupret, który jest ziołowy. Chociaż w ciązy pewnie nie można
Ale może zrób sobie jakąś inhalację, powinno trochę je przetkać.
To aż tak się mogą wymiary różnić?Hej dziewczyny, wracam właśnie z wizyty. Niestety ta akurat na NFZ, sprzęt gorszej jakości, więc nawet nie porównuje wymiarów, żeby się nie stresować. Serducho nadal bije, to najważniejsze