Paolx
Fanka BB :)
Który tydzień?Pewnie u mnie będzie tak samo chce tylko usłyszeć, że wszystko w porządku i usłyszeć serduszko dzisiaj wchodzę z partnerem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który tydzień?Pewnie u mnie będzie tak samo chce tylko usłyszeć, że wszystko w porządku i usłyszeć serduszko dzisiaj wchodzę z partnerem
9+3Który tydzień?
Ostatnio byłam jak było 5+3 więc jeszcze nie widziałam serduszka.. Teraz tylko na to czekam
Hej! Trzymam kciuki aby teraz wszystko było dobrze bliźniaki to podwójny strach i obawy w ciąży ale jak dzieciaczki podrosną to będziesz miała podwójna radość i miłośćHej dziewczyny, pozwolicie,że przycupne?
Widziałam wątek już wcześniej ale nie chciałam się udzielać póki nie będę po wizycie. Dziś byłam na pierwszym USG, aktualnie 8 tydzień ciąży bliźniaczej(jestem przerażona). Termin na 27 kwietnia ale pewnie będzie szybciej CC.
To moja trzecia ciąża. Z pierwsze ciąży mam córkę sześcioletnia, druga ciążę poroniłam w lutym tego roku w 18 tyg. przez wyrostek robaczkowy a teraz trzecia ciąża i to bliźniacza. Lekarz mówi że wszystko jest ok, ale troszkę mnie nastraszył że ciaza będzie podwyższonego ryzyka jeśli będzie jednoowodniowa i dzieci będą mieć wspólne lozysko(póki co nie widział czy jest jedno czy dwuowodniowa) za 2 tyg. Mam kolejna wizyte. Boje się strasznie, myślę, że z wami będzie mi tu raźniej
U mnie tak samo. Lekarka mówiła, że pappa robimy wtedy, gdy coś niepokoi w usg. czytalam o wielu kobietach, które robiły ten test i wychodziło bardzo duże prawdopodobieństwo chorób genetycznych, długi czas potem żyły w stresie… a okazywało się później, ze jest zdrowe dziecko. Ja nie chcę sobie takiego stresu fundować. Spokojnie zrobię usg prenatalne i będę słuchać wskazań lekarza Ale każda decyduje sama i rozumiem, jak ktoś chce zrobić wszystkie możliwe badania.Pappa nie trzeba robić. Dają skierowanie np. że względu na wiek kobiety albo właśnie jak na usg coś im się nie spodoba...przynajmniej tak jest u mnie...ale mój obecny lekarz do pappa podchodzi chyba z rezerwą...
Hej dziewczyny, pozwolicie,że przycupne?
Widziałam wątek już wcześniej ale nie chciałam się udzielać póki nie będę po wizycie. Dziś byłam na pierwszym USG, aktualnie 8 tydzień ciąży bliźniaczej(jestem przerażona). Termin na 27 kwietnia ale pewnie będzie szybciej CC.
To moja trzecia ciąża. Z pierwsze ciąży mam córkę sześcioletnia, druga ciążę poroniłam w lutym tego roku w 18 tyg. przez wyrostek robaczkowy a teraz trzecia ciąża i to bliźniacza. Lekarz mówi że wszystko jest ok, ale troszkę mnie nastraszył że ciaza będzie podwyższonego ryzyka jeśli będzie jednoowodniowa i dzieci będą mieć wspólne lozysko(póki co nie widział czy jest jedno czy dwuowodniowa) za 2 tyg. Mam kolejna wizyte. Boje się strasznie, myślę, że z wami będzie mi tu raźniej
Ja korzystam z Flo.Dziewczyny, a którą aplikację ciążową polecacie? Korzystacie z jakiejś?