reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Bardzo bardzo mi przykro :( Tak, jak napisała Chocolate, spróbuj może umówić się do ginekologa, niech zobaczy na USG, jak to wszystko wygląda. To tylko i aż beta i nie można na niej w 100% polegać.
Dokładnie u mnie beta też słabo rosła ( ale rosła jak pani doktor powiedziała) a dziś usłyszałam serduszko ❣️

Ja tez, ale dzis rozkminki mam co to bedzie i czy bedzie. 😶

Też tak mam.. teraz to zaczynam myśleć czy ta beta rośnie bo już jej nie badam kilka dni i nie wiem co siedzieje, czy zobaczę coś jak zarodek jest widoczny dopiero od 1000 itd a u mnie było ostatnio 459 to gdzie ten tysiąc 😳 takie różne mysli człowieka nachodzą bo nie ma namacalnego uczucia, ze ktoś w tym brzuchu mieszka 😅

Też tak mam.. teraz to zaczynam myśleć czy ta beta rośnie bo już jej nie badam kilka dni i nie wiem co siedzieje, czy zobaczę coś jak zarodek jest widoczny dopiero od 1000 itd a u mnie było ostatnio 459 to gdzie ten tysiąc 😳 takie różne mysli człowieka nachodzą bo nie ma namacalnego uczucia, ze ktoś w tym brzuchu mieszka 😅
Od 1000 jest widoczny dopiero pęcherzyk i to przy dobrym sprzęcie. Zarodek duzo później :) jeśli nie plamisz, nie krwawisz, nie masz dziwnych bóli to trzeba trzymac się wersji ze wszystko będzie dobrze ❤️

Nie martw się u mnie przy 1800 nic nie było widać.. a później zaraz pęcherzyk i długo długo nic . Dzidziuś uczy cierpliwości (słowa mojej pani gin) . Daj znać jutro trzymam mocno kciuki

reklama
Od 1000 jest widoczny dopiero pęcherzyk i to przy dobrym sprzęcie. Zarodek duzo później :) jeśli nie plamisz, nie krwawisz, nie masz dziwnych bóli to trzeba trzymac się wersji ze wszystko będzie dobrze ❤️

No nie mam nic z tych rzeczy więc mimo że nie mam jak kontrolować tej sytuacji bo juz nie mamy wpływu na resztę rzeczy to jestem dobrej myśli i czekam jeszcze tydzień do swojej pierwszej wizyty 🙂 mocno wierze, że beta pocichutku sama sobie rośnie ✊🙈

Do góry