Haha ja do końca tez nie wierzę, to jest chyba bardziej dla osób ,które planują płeć ja sobie sprawdziłam pierwsza ciążę i się zgadza, jest syn. Teraz niby córka, zobaczymy. A chodzą Wam gdzieś po głowie jakieś imiona? Wiem, że to wcześnie, ale po co mamy ciągle gadać o pustych jajach i wzdęciachW sumie jest aż 50% szansy, że się sprawdzi ;D nie wierzę w takie rzeczy, ale pobawić się można
reklama
A to przepraszam, to ja też mam jeszcze córeczkęwychodzi chłopak tak jak mój przeczuwa ja już mam jednego synka w domu
Karimigotka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, nieśmiało i to bardzo, witam się i ja... Przeczytałam prawie cały wątek widzę, że nie tylko ja ...jestem pełna obaw i póki co nie umiem się cieszyć tą ciąża. Jestem po dwóch poronieniach. Pierwsze w grudniu zeszłego roku, była to ciąża biochemiczna. Drugie w kwietniu tego roku, 6 tydzień, brak zarodka, ciąża zakończona łyżeczkowaniem . Już mam dwójkę dzieci 7 i 5 lat. Ciążę były książkowe Udało mi się znaleźć przyczynę poronień. Zrobiłam testy genetyczne i wyszły mi mutacje pai 1 i mthfr i oprócz tego Hashimoto. Jestem obstawiona lekami. Od trzech miesięcy biorę acard ,kwas foliowy metylowany i leki na tarczycę a od pozytywnego testu heparyna i luteina dwa razy dziennie po dwie tabletki. Aplikacja pokazuje mi 5 tydzień. Ostatnia @- 18 lipiec. Musiałam iść bardzo szybko do gina żeby przepisał mi heparynę. Byłam w dzień spodziewanej miesiączki bo dwa testy płytkowe wyszły mi pozytywne. Nie było nic widać na USG a beta wyszła 161,920mlu/ml. Następną wizytę umówiłam na 6 września to będzie 7 tydzień.Do tej pory staram sie nie nakręcać i myśleć pozytywnie (co wychodzi raczej słabo). Jeśli chodzi o objawy to mam lekkie mdłości, jestem bardzo senna i chodzę często do toalety od kilku dni pobolewają mnie też piersi. Pozdrawiam
luv
Początkująca w BB
jeśi chodzi o imiona dla chłopców to nie mam żadnych typówHaha ja do końca tez nie wierzę, to jest chyba bardziej dla osób ,które planują płeć ja sobie sprawdziłam pierwsza ciążę i się zgadza, jest syn. Teraz niby córka, zobaczymy. A chodzą Wam gdzieś po głowie jakieś imiona? Wiem, że to wcześnie, ale po co mamy ciągle gadać o pustych jajach i wzdęciach
dla dziewczynki podoba mi się Olga, Edyta
HejHej dziewczyny, nieśmiało i to bardzo, witam się i ja... Przeczytałam prawie cały wątek widzę, że nie tylko ja ...jestem pełna obaw i póki co nie umiem się cieszyć tą ciąża. Jestem po dwóch poronieniach. Pierwsze w grudniu zeszłego roku, była to ciąża biochemiczna. Drugie w kwietniu tego roku, 6 tydzień, brak zarodka, ciąża zakończona łyżeczkowaniem . Już mam dwójkę dzieci 7 i 5 lat. Ciążę były książkowe Udało mi się znaleźć przyczynę poronień. Zrobiłam testy genetyczne i wyszły mi mutacje pai 1 i mthfr i oprócz tego Hashimoto. Jestem obstawiona lekami. Od trzech miesięcy biorę acard ,kwas foliowy metylowany i leki na tarczycę a od pozytywnego testu heparyna i luteina dwa razy dziennie po dwie tabletki. Aplikacja pokazuje mi 5 tydzień. Ostatnia @- 18 lipiec. Musiałam iść bardzo szybko do gina żeby przepisał mi heparynę. Byłam w dzień spodziewanej miesiączki bo dwa testy płytkowe wyszły mi pozytywne. Nie było nic widać na USG a beta wyszła 161,920mlu/ml. Następną wizytę umówiłam na 6 września to będzie 7 tydzień.Do tej pory staram sie nie nakręcać i myśleć pozytywnie (co wychodzi raczej słabo). Jeśli chodzi o objawy to mam lekkie mdłości, jestem bardzo senna i chodzę często do toalety od kilku dni pobolewają mnie też piersi. Pozdrawiam
Nam też tu generalnie słabo wychodzi pozytywne myślenie , ale wspieramy się jak możemy Miło Cię powitać
Starlights
Oooo piesełki u nas w domu jest 15 kilo 1.5 rocznego diabełka
a co do imion... ja to mam wrażenie, że jeszcze mi się 10 razy zmieni dla chłopca nie mam żadnego faworyta, dla dziewczynki podoba mi się na ten moment Gaja (i pasowałaby do nazwiska).
a co do imion... ja to mam wrażenie, że jeszcze mi się 10 razy zmieni dla chłopca nie mam żadnego faworyta, dla dziewczynki podoba mi się na ten moment Gaja (i pasowałaby do nazwiska).
Gratulacje❤ trzymamy kciukiHej dziewczyny, nieśmiało i to bardzo, witam się i ja... Przeczytałam prawie cały wątek widzę, że nie tylko ja ...jestem pełna obaw i póki co nie umiem się cieszyć tą ciąża. Jestem po dwóch poronieniach. Pierwsze w grudniu zeszłego roku, była to ciąża biochemiczna. Drugie w kwietniu tego roku, 6 tydzień, brak zarodka, ciąża zakończona łyżeczkowaniem . Już mam dwójkę dzieci 7 i 5 lat. Ciążę były książkowe Udało mi się znaleźć przyczynę poronień. Zrobiłam testy genetyczne i wyszły mi mutacje pai 1 i mthfr i oprócz tego Hashimoto. Jestem obstawiona lekami. Od trzech miesięcy biorę acard ,kwas foliowy metylowany i leki na tarczycę a od pozytywnego testu heparyna i luteina dwa razy dziennie po dwie tabletki. Aplikacja pokazuje mi 5 tydzień. Ostatnia @- 18 lipiec. Musiałam iść bardzo szybko do gina żeby przepisał mi heparynę. Byłam w dzień spodziewanej miesiączki bo dwa testy płytkowe wyszły mi pozytywne. Nie było nic widać na USG a beta wyszła 161,920mlu/ml. Następną wizytę umówiłam na 6 września to będzie 7 tydzień.Do tej pory staram sie nie nakręcać i myśleć pozytywnie (co wychodzi raczej słabo). Jeśli chodzi o objawy to mam lekkie mdłości, jestem bardzo senna i chodzę często do toalety od kilku dni pobolewają mnie też piersi. Pozdrawiam
Zoja też jest ładneOooo piesełki u nas w domu jest 15 kilo 1.5 rocznego diabełka
reklama
Tymczasowa28
Ja tez bym chciała Zośke - ale jak będzie dziewczynka to tak nie dam, bo moja sis ma teściową o tym imieniu i jest uwierzcie typową teściową z kawałów , wiec albo Hania albo Daria. A jak chłopczyk to Maksymilian albo Karol