reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Mam do Was pytanie. Od 08.maja przebywam na zwolnieniu lekarskim (mobbing), umowa wygasła mi z końcem czerwca. Teraz jestem dalej na zwolnieniu, od 9 sierpnia od ginekologa. Orientujecie się jak to dalej będzie wyglądało. Macierzyński, rodzicielski, wychowawczy. Korzystałam chyba tylko z tego kosiniakowego w 1 ciąży, ale to była inna sytuacja bo umowa automatycznie przedłużyła się do dnia porodu. Czy będzie mi się cokolwiek należało bo ja się w ogóle na tym nie znam 🤦🤦🙈
Chyba tylko kosiniakowe.

reklama
Pytanko do dziewczyn które korzystają z Medicovera - robiła już któraś grupę krwi? Zastanawia mnie po jakim czasie jest wynik?

Starszak 4,5 a młodszy 15 miesięcy... Hahaha ale będzie jazda jak urodzi się kolejne ❤️ liczę cichutko na córkę, marzy mi się. 😍 ...😜 jak je pomieścić do samochodu???!? Bo z mężem zaczynamy panikować 😝
Nooo to będziemy mieć o czym rozmawiać 🤪 mam podobną różnice 😉

Co do samochodów to my też się rozglądamy. Nie ma z czego wybierać powiem szczerze. Bardzo mało samochodów jest na 3 foteliki z tyłu, a te ładniejsze są w cholerę drogie.

Ja już dziś zaliczyłam wizytę u rodzinnego po L4. Jeszcze nim sie dowiedziałam o ciąży miałam bóle w krzyżu, i wcale nie znikają, w tamtym tygodniu bylam dwa dni w pracy i wiem, że nie dam rady teraz, jak tylko dłużej stoję, siedze czy chodzę to zaczyna boleć 😔 mam skierowanie do ortopedy plus jeszcze przed wizytą u ginekologa się skonsultować czy te bóle mogą być związane z ciążą czy nie.

reklama
Nooo to będziemy mieć o czym rozmawiać 🤪 mam podobną różnice 😉

Co do samochodów to my też się rozglądamy. Nie ma z czego wybierać powiem szczerze. Bardzo mało samochodów jest na 3 foteliki z tyłu, a te ładniejsze są w cholerę drogie.
My mamy forda mondeo świeżo kupionego, więc na pewno nie zmieniamy. Jedyne co mogę powiedzieć to to że jest wielki i myślę że wciśniemy 3 z tyłu. Starszak już ma recaro przodem do kierunku jazdy, młodszy tyłem do kierunku jazdy max way'a, a jak patrzyłam dzisiaj to pomiędzy wciśniemy najmłodszą Królewne <3

Do góry