reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Mnie nosi żeby już pójść na usg i wiedzieć co i jak ale wiem że jak za wcześniej pójdę to się tylko strachu najem i nic więcej 🤷‍♀️ Dlatego cierpliwie czekam na wizytę, mam zaplanowaną na 7+5. A do tego czasu staram się myśleć pozytywnie, do momentu kiedy nic się nie dzieje to będę myśleć że wszystko okej bo zamartwianie się nic mi nie da 😅
To moj Maluszek po wizycie 7+6. Mam nadzieję że też zobaczysz takiego Dzidziusia nie ma co iść wcześniej jak wszystko jest ok i nie ma się jakiś problemów zdrowotnych które by mogły coś pogorszyć .🙂🙂🙂🙂

Załączniki

• 20210817_144039.jpg
    3,6 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Mnie nosi żeby już pójść na usg i wiedzieć co i jak ale wiem że jak za wcześniej pójdę to się tylko strachu najem i nic więcej 🤷‍♀️ Dlatego cierpliwie czekam na wizytę, mam zaplanowaną na 7+5. A do tego czasu staram się myśleć pozytywnie, do momentu kiedy nic się nie dzieje to będę myśleć że wszystko okej bo zamartwianie się nic mi nie da 😅
U mnie następną wizyta też ma być na 7+5 I mam nadzieję że już dużo będzie widać ❤ Tobie również tego życzę.

Ja nie wiem czemu każda z Was sobie funduje taki stres, ja rozumiem sama przeszłam ciążę biochemiczna i wg ale teraz czekałam do 8 tygodnia. Oczywiście ogromny stres ale wtedy już wszystko widać. A nie tak jak wy zadreczacie się tym wszystkim strasznie.
Ja tez. Mam wizyte 7+2, a usg pewnie kilka dni pozniej jeszcze. I nie robie tez co chwile bety (chyba ze bylyby wskazania przez lekarza) bo to tez tylko zrodlo stresu tak co kilka dni robic tyle razy i analizowac i sie nakrecac.
A tez przyznam ze przytupuje nóżkami kiedy ta wizyta w końcu, wiec rozumiem niecierpliwość.

Ja tez. Mam wizyte 7+2, a usg pewnie kilka dni pozniej jeszcze. I nie robie tez co chwile bety (chyba ze bylyby wskazania przez lekarza) bo to tez tylko zrodlo stresu tak co kilka dni robic tyle razy i analizowac i sie nakrecac.
A tez przyznam ze przytupuje nóżkami kiedy ta wizyta w końcu, wiec rozumiem niecierpliwość.

Mój największy problem jest taki, że nie umiem być cierpliwa. Wszytsko musi być teraz-już 😁więc mam ogromne wyzwanie.
Kolejną wizytę mam 7+4 i pewnie rozwieje większość wątpliwości.

Jak powiedziałam swojemu lekarzowi że sprawdziłam przyrost bety tylko po teście raz i potem po 48 h to bil mi prawie brawo że nie robiłam po kilka razy jak inne kobiety i narażała się na stres.
Ja tez byłam taka grzeczna i zostało mi to wczoraj wynagrodzone 😇 mówiłam ze badałam betę po teście pozytywnym, powtórzyłam po 48h i czekałam cierpiliwie 3 tyg :)

reklama
To moj Maluszek po wizycie 7+6. Mam nadzieję że też zobaczysz takiego Dzidziusia nie ma co iść wcześniej jak wszystko jest ok i nie ma się jakiś problemów zdrowotnych które by mogły coś pogorszyć .🙂🙂🙂🙂

Przepraszam, ze cie spytam. A ty pęcherzyk mialas owalny, czy on tak ksztalt zmienil ?

A dzidzi pisalam ci juz, ze śliczny badz sliczna. Niech zdrowo rosnie. 🥰

Do góry