reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie. Wg wyliczeń to 8 tydzień ( 7+5 ). Lekarz powiedział że w idealnym momencie przyszłam na wizytę. Mówił że bardzo dobrze ze robiłam betę tylko dwa razy po teście ciążowym żeby sprawdzić przyrost. Pan Doktor mi pogratulował i pokazal to maleństwo. Zmierzył maluszka i mówił że idealny wymiar. Widziałam bicie serduszka ♡ ❤biło jak szalone. Niestety nie słyszałam dopiero podobno w 10 tygodniu mogę posłuchać wytłumaczył mi dlaczego nie teraz ale ja już zapomniałam z tych nerwów. W czasie badania ciekły mi łzy szczęścia. Zobaczcie załącznik ❤❤❤
Zobacz załącznik 20210817_144039.jpg

Dziewczyny jestem po wizycie. Wg wyliczeń to 8 tydzień ( 7+5 ). Lekarz powiedział że w idealnym momencie przyszłam na wizytę. Mówił że bardzo dobrze ze robiłam betę tylko dwa razy po teście ciążowym żeby sprawdzić przyrost. Pan Doktor mi pogratulował i pokazal to maleństwo. Zmierzył maluszka i mówił że idealny wymiar. Widziałam bicie serduszka ♡ ❤biło jak szalone. Niestety nie słyszałam dopiero podobno w 10 tygodniu mogę posłuchać wytłumaczył mi dlaczego nie teraz ale ja już zapomniałam z tych nerwów. W czasie badania ciekły mi łzy szczęścia. Zobaczcie załącznik ❤❤❤
Zobacz załącznik 1306569

Jeeejjj jaki duuuuży już jest!!!! :D ale super :)))

Dziewczyny jestem po wizycie. Wg wyliczeń to 8 tydzień ( 7+5 ). Lekarz powiedział że w idealnym momencie przyszłam na wizytę. Mówił że bardzo dobrze ze robiłam betę tylko dwa razy po teście ciążowym żeby sprawdzić przyrost. Pan Doktor mi pogratulował i pokazal to maleństwo. Zmierzył maluszka i mówił że idealny wymiar. Widziałam bicie serduszka ♡ [emoji173]biło jak szalone. Niestety nie słyszałam dopiero podobno w 10 tygodniu mogę posłuchać wytłumaczył mi dlaczego nie teraz ale ja już zapomniałam z tych nerwów. W czasie badania ciekły mi łzy szczęścia. Zobaczcie załącznik [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 1306569
Gratuluję! [emoji173] 7+5 to jeszcze termin kwietniowy? Jakie wymiary miał Maluszek?
Ja jutro idę na usg w 7+2, mam nadzieję że będzie miał około 1cm (to nie będzie pierwsze usg :) [emoji2]

reklama
Zobacz załącznik 1306569
Ale super! Cieszę się bardzo 😍😍😍 W takim razie chyba jednak zdecyduję się poczekać na tą wizytę 04.09 bo wtedy też powinnam być 7+5. Chociaż będzie pewność że wszystko powinno być widać 😊

Do góry