Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super !! Mam nadzieje ze główka już spokojna a z ciekawości jaki miałaś dziś wynik?Zrobiłam 3 bete - przyrost prawidłowy
Tak, usg w szpitalu super ! Lekarz cudowny moja gin trochę mniej w nastroju niż ostatnio ale tez oceniam ok wityta przebiegła pomyślnie Pan doktor na usg pierwszy raz nazwał mnie MamaSuper że wszystko się zgadza a jak wrażenia z Medicovera? Zadowolona jesteś?
450 Ty pewnie już masz parę tysięcySuper !! Mam nadzieje ze główka już spokojna a z ciekawości jaki miałaś dziś wynik?
jeżeli cię to uspokoi to zrób, ale jeżeli dołoży nerwów to poczekaj tydzieńTak myślę czy robic bete, ale czy sens jest
A płaciłaś w końcu za usg? W której placówce byłaś na wizycie?Tak, usg w szpitalu super ! Lekarz cudowny moja gin trochę mniej w nastroju niż ostatnio ale tez oceniam ok wityta przebiegła pomyślnie Pan doktor na usg pierwszy raz nazwał mnie Mama
Hehe a nie wiem ja już nie sprawdzałam ani bety ani sikancow nie robiłam. Jutro wszystko się okaże mam nadzieje ze będzie dzidziol i serduszko450 Ty pewnie już masz parę tysięcy
Ja mam olbrzymi ścisk jak sprawdzam wynikiSzybki update: syn śpi od godziny, a wyników dalej nie ma