reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja również dzisiaj przez godzinę miałam skurcze, ale tym razem mocniejsze i dłuższe . Najpierw zaczęły się i trwały max minutę później jeden 10min i kolejne już po 5-6 min i w odstępie kilku minut, ponad godzinę i przeszło. Ale bóle były silne. Miałam dzwonić na ip ale mówię sobie nie panikuj poczekaj. A teraz myślę, że mogłam jednak zadzwonić. Zobaczymy jak jutro będzie powtórka to po pół godz jade nie będę już czekać. Przebadają i sprawdzą. Bo nigdy takich nie miałam skurczy

reklama
Ja również dzisiaj przez godzinę miałam skurcze, ale tym razem mocniejsze i dłuższe . Najpierw zaczęły się i trwały max minutę później jeden 10min i kolejne już po 5-6 min i w odstępie kilku minut, ponad godzinę i przeszło. Ale bóle były silne. Miałam dzwonić na ip ale mówię sobie nie panikuj poczekaj. A teraz myślę, że mogłam jednak zadzwonić. Zobaczymy jak jutro będzie powtórka to po pół godz jade nie będę już czekać. Przebadają i sprawdzą. Bo nigdy takich nie miałam skurczy
Hmm to może warto pojechać na KTG w przypadku takich skurczów, żeby się upewnić czy wszystko jest okej 🤔

Hmm to może warto pojechać na KTG w przypadku takich skurczów, żeby się upewnić czy wszystko jest okej 🤔
No ostatnio u lekarza mówiłam o nich to mówił że to przepowiadające jedne bolą inne nie :( .
Ale jutro jak już będzie znowu powtórka, to nie będę czekać tylko pojade sprawdzić. Bo to już męczące jest. A jutro kończymy 38tydz to może i położą mnie na obserwacje.

Mi dziś po generalce chaty odszedł czop podbarwiony krwią plus jakieś tam nieregularne skurcze, ale czuję już że to na dniach będzie 😳
Mnie czop odszedł prawie 2 tygodnie temu 😉 i od tego dnia czuję że to na dniach.
Wyspałam się dziś, nic mnie nie boli, ani pupa, ani kręgosłup, czuje się jakbym mogła góry przenosić. Wczoraj pół dnia spałam i o 21 też się zapakowałam już do łóżka.
Dziś ma być ładna pogoda, to może wreszcie te okno umyję co planowałam, bo wcześniej to a to deszcz, a to fałszywe alarmy 😉
Dziś ewidentnie mam moc i siłę, jakbyl kopa dostała 😅🤣🤣🤣

reklama
Do góry