reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny, informujcie na bieżąco. Jak się żadna nie rozpakuje podczas tej pełni czyli dziś i jutro mamy najlepszą widoczność księżyca, to śmiem twierdzić, że to jakieś bzdury 😂😂😂
Ja już teraz mogę powiedzieć, że u mnie pełnia się nie sprawdza :D jakieś delikatne bóle są od dwóch tyg ale nic poza tym ;) Dziś skończony 38 tydzień.

reklama
Witam z rana, jedyne co mi z pełni że byłam częściej w kibelku i już spać nie mogę od 5.10 🙈😂🤪 i młoda buszowała że blizna mnie bolała. I łapki mam opuchnięte 🙈
Ale za to dzisiaj ostatnia wizyta i będę dzwonić do szpitala 😁😁 poznam w końcu konkretną datę cesarki 😁😁😁

Właśnie mąż wstał i mówi " Ty miałaś urodzić w pełnię a nie zasnąć jak niemowlę " 😂🙈 a ja ponoć zasnęłam po 20 i to przy włączonym meczu 🙈 gdzie ja zawsze muszę mieć ciszę i ciemność 😂

Właśnie mąż wstał i mówi " Ty miałaś urodzić w pełnię a nie zasnąć jak niemowlę " 😂🙈 a ja ponoć zasnęłam po 20 i to przy włączonym meczu 🙈 gdzie ja zawsze muszę mieć ciszę i ciemność 😂
Ja dokładnie tak samo, na meczu głowa do poduszki i jeszcze nakrzyczalam na mojego, że mnie budzi, a on tylko chciał mi przypomnieć, że nie umyłam zębów 😂

Ja zasnęłam po meczu, nawet dobrze mi się spało. Z nowości nic, dalej te same dolegliwości co od tygodnia, dwóch.
Chciałam okno umysł ale pada deszcz, także bezsensu 🤔 może łazienkę wysprzątam to coś się ruszy 😁

Ja zasnęłam po meczu, nawet dobrze mi się spało. Z nowości nic, dalej te same dolegliwości co od tygodnia, dwóch.
Chciałam okno umysł ale pada deszcz, także bezsensu 🤔 może łazienkę wysprzątam to coś się ruszy 😁
Też dziś mam w planach wysprzątać łazienkę 😅🙈 bo przytulanki na razie żadnych efektów nie dają, a ja czuję że lokator mojego brzuszka jest już duży i powinien wyjść bo inaczej go nie wycisnę 🙈

reklama
No to dziewczynki trzymajcie kciuki, mnie po tym piątkowym krwawieniu zostawiają i dzisiaj indukcja, ordynator powiedział, że szyjka już 1,5 cm rozwarcia i jest pięknie przygotowana do porodu, więc możemy rodzić 🙈🙂
Oooo! Powodzenia! Trzymam kciuki aby poszło sprawnie i bezproblemowo! Życzę dużo siły :) Czekamy zatem na cudowne wiadomości :)

Do góry