PaulinxBB
Aktywna w BB
To ja pisałam o tych dolegliwościach, wprawdzie u mnie ból jak na okres pojawia sie sporadycznie, czasami w nocy, ale ta kość lonowa i pachwiny to moja zmora od kilku tygodni. Dokładnie czuję tak jak Ty, zakwasy jak po niewiadomo jakich ćwiczeniach. Podobno o ile nie boli Cię tak non stop, nie chodzisz jak kaczka cały czas, to jest fizjologiczne rozchodzenie się spojenia łonowego i okolic, tak mi mówił lekarz na ostatniej wizycie. Popatrzył tylko jak chodzę, bo gdybym nie dała rady normalnie chodzić, to trzeba kontrolować.3mamy kciuki!
Która to ostatnio pisała że ma bóle w dole brzucha, ciągną ją pachwiny i bolą kości łonowe?
Ja dziś wstałam w takimi "zakwasami" w okolicy bioder i pachwin jakbym wczoraj nie wiem jakie ćwiczenia wykonywała w nocy też kręgosłup bolał, takie mocniejsze bóle, ale nie regularne. Ogólnie to czuję taki nacisk na kość łonową no i częste bóle jak przy miesiączce, ale wciąż nic regularnie.
Coś czuję że do poniedziałku do wizyty mogę nie doczekać w dwupaku
Mi dodatkowo doskwierają bolesne ruchy bardzo nisko. Ja mam wizytę jutro, nie mogę się doczekać! A u Ciebie który tydzień?