reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hejka laski, ja też wpadam życzyć miłego weekendu, my już choineczkę kupiliśmy, a choinkę kupiliśmy w 5min, weszliśmy i stała taka piękna oby dwoje odrazu byliśmy na tak, mój zadowolony na maxa że godzinę nie wybierałam choinki 😂potem będziemy ubierać, niic nie mogę robić bo odrazu mam ból brzucha na dole, nawet wózka na zakupach pchać odrazu boli podbrzusze.. Dziś rozmawiałam z moim to najbardziej podoba mu się imię Liliana, Lily, Livia więc w tych będziemy wybierać, miłego dnia 😍😍😍

O właśnie... I teraz jakbym miała jechać z każdym uderzeniem na IP to w zasadzie pewnie raz w tygodniu bym tam lądowała. Zdrowy rozsądek mówi mi ze wszystko ok, ale ja mam tendencje do wyolbrzymiania wszystkiego (a już zwłaszcza w ciąży) stąd zaczełam myśleć czy na pewno wszystko ok. Umowilam się na wtorek do ginekologa zeby ewentualnie sprawdzic czy ok. Na ip nie pojadę, bo nie widzę potrzeby siedzenia tam przez kilka godzin w oczekiwaniu na USG - tym bardziej że mały się rusza.
Ja bym kochana obserowowla, mój to wiecznie tu łokcia wbije tu siadzie dupa, tu się kładzie na brzuchu, ciągle coś, póki nic się nie dzieje to myślę żeby nie panikować i się obserwowac😀

Przepraszam, że zaśmiecam wątek ale chciałam usunąć konto i posty ale jakoś sobie nie radzę z tą czynnością. Zamiast tego dodaje przypadkowo post. Wybaczcie i pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
@Kasia_i_Tomek mnie moja 2,5 latka tydzień temu kopnęła kolanem w bok brzucha i też się zestresowałam. Też miałam wrażenie, że czuję później to miejsce cały dzień. Ale z tego co wyczytałam to dzidziuś jest dobrze chroniony. Gdyby takie rzeczy mialy mu zaszkodzić to myślę, że żaden dzieciaczki nie przezylby np wypadku samochodowego, a pełno dzieciaczków, by było zdeformowanych. Jedyna obawa jest o to, że może się łożysko odklejać.

Ja bym kochana obserowowla, mój to wiecznie tu łokcia wbije tu siadzie dupa, tu się kładzie na brzuchu, ciągle coś, póki nic się nie dzieje to myślę żeby nie panikować i się obserwowac😀
Taka ze mnie matka 'wariatka' :D dmucham na wszystko a i tak wychodzi inaczej :D Uspokoiłaś mnie, w końcu przy dzieciach jest to nieuniknione.

@Kasia_i_Tomek mnie moja 2,5 latka tydzień temu kopnęła kolanem w bok brzucha i też się zestresowałam. Też miałam wrażenie, że czuję później to miejsce cały dzień. Ale z tego co wyczytałam to dzidziuś jest dobrze chroniony. Gdyby takie rzeczy mialy mu zaszkodzić to myślę, że żaden dzieciaczki nie przezylby np wypadku samochodowego, a pełno dzieciaczków, by było zdeformowanych. Jedyna obawa jest o to, że może się łożysko odklejać.
No właśnie o to łożysko boję się najbardziej, ale sądzę że to była zbyt mała siła 'uderzenia' aby do tego doprowadzić. Będę obserwować :)

No właśnie o to łożysko boję się najbardziej, ale sądzę że to była zbyt mała siła 'uderzenia' aby do tego doprowadzić. Będę obserwować :)
Dziewczyny do tej pory nawet nie miałam tego w głowie, że takie coś może się stać!! Dzięki jesteście niezastąpione,😂😂😂🤦‍♀️ jednak wolę żyć w swojej niewiedzy jest o wiele lepiej 😂😂🤷🏼‍♀️

Dziewczyny do tej pory nawet nie miałam tego w głowie, że takie coś może się stać!! Dzięki jesteście niezastąpione,😂😂😂🤦‍♀️ jednak wolę żyć w swojej niewiedzy jest o wiele lepiej 😂😂🤷🏼‍♀️
O tak, czasami lepiej pewnych rzeczy nie wiedzieć i niepotrzebnie się nie przejmować. Zapewne gdyby coś poważnego się działo to każda z nas zareagowałaby na czas :)

reklama
Do góry