wiola1198
Fanka BB :)
Boże jak mi przykro Kasiu, myślałam o Was cały czas i miałam nadzieję że będzie dobrze.. Łączę się bóluDziewczyny muszę się z Wami pożegnać.
Moje dwa aniołki odeszły dziś ❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże jak mi przykro Kasiu, myślałam o Was cały czas i miałam nadzieję że będzie dobrze.. Łączę się bóluDziewczyny muszę się z Wami pożegnać.
Dziewczyny ja tez średnio 4 czy 5 razy chodzę ale mnie młody budzi z ktorym spie takze pewnie dlategoO mamo serio ? Ja w sumie czasem mam tak , że się przebudzę nad ranem i bardzo mi się chce, ale raczej przesypiam całe noce bez wstawania do toalety.
Ja też miałam nadzieję że wszystko dobrze się skończy... @Kasia6594 bardzo mi przykro, nawet nie wyobrażam sobie co musisz czuć. Trzymaj się ❤Boże jak mi przykro Kasiu, myślałam o Was cały czas i miałam nadzieję że będzie dobrze.. Łączę się bólu
Tak bardzo mi przykro Kasiu Życzę dużo siły. Ściskam mocno Nie poddawaj sięDziewczyny muszę się z Wami pożegnać.
Dziewczyny muszę się z Wami pożegnać.
Mam to samoDziewczyny ja tez średnio 4 czy 5 razy chodzę ale mnie młody budzi z ktorym spie takze pewnie dlatego
Dziewczyny muszę się z Wami pożegnać.