reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja od wczoraj mam takie chwilowe mocniejsze bicie serca co jakiś czas... nigdy wcześniej tego nie miałam :oops: wiec i noc dzisiaj u mnie tez nieprzespana

Hej u mnie narazie żadnych problemów z cera ani włosami nie ma.. Na szczęście
Coś się średnio wyspałam. Mala wczoraj zasnęła mi dopiero po 23. W nocy budziła się dwa razy o 6 wstała na godzinę po czym zasnęła i spała do 9. A mi coś wieczorem żyłki w oku popękały a rano oko zaropialo..zobaczymy jak będzie dalej

Też lubicie
A co do tycia w ciąży to ja już pisałam ze ja chyba nadrabiam za Was wszystkie :) bo 6 kg. Ale tez wydaje mi się ze jak dzidzia rośnie a lekarz nic nie mówi to jest ok. Zreszta każda ciąża inna
Ja 14 tc i tez 6 kg do przodu 🤫ale przed ciąża schudlam 25 kg po tamtej ciąży i czuję ze mój organizm potrzebuje sobie odbic ten deficyt.. Jem jem i jem i nie potrafie narazie nad tym zapanowac

Ja od wczoraj mam takie chwilowe mocniejsze bicie serca co jakiś czas... nigdy wcześniej tego nie miałam :oops: wiec i noc dzisiaj u mnie tez nieprzespana
Ja wczoraj mialam ciśnienie 94/47 i myslalam ze zemdleje, ledwo oddychalam i niemal panika.. Dobrze ze mamę mam pod ręką to dzieci ogarnela

reklama
Do góry