no to zazdroszcze , bo pewnie jesteś chudzinką ja raczej plus sizeJa na szczęście z zeszłego roku mam kilka oversizeowych płaszczy, więc powinno być ok. Poza tym tak czy siak w większości chodziłam odpięta ale zawinięta...
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Dziewczyny luzik z tym forum.
Też jestem zdania, ze dziewczyny, które nie udzielają się na forum tym w ogóle nie powinny bucnq zamknięty, ale te, które cały czas piszą piwinny. Luzik dziewczyny napisały, że będą dodawać.
Chyba, że ktoś jest takim ciołkiem jak ja i się nue wpisał, no mój błąd haha. Mam bekę z tego
Wpisalam się nie na tą listę i czekam az mnie dodadzą hahahha
Relax dziewczyny, relax
Też jestem zdania, ze dziewczyny, które nie udzielają się na forum tym w ogóle nie powinny bucnq zamknięty, ale te, które cały czas piszą piwinny. Luzik dziewczyny napisały, że będą dodawać.
Chyba, że ktoś jest takim ciołkiem jak ja i się nue wpisał, no mój błąd haha. Mam bekę z tego
Wpisalam się nie na tą listę i czekam az mnie dodadzą hahahha
Relax dziewczyny, relax
Kamiśka :)
A ja nie rozumiem dlaczego jak była mowa o moderacji to była cisza i żadna z Was się nie wychyliła , żeby zostać moderatorem i ta listę zrobić?[emoji848][emoji848]Tak też jestem zdania że sporo dziewczyn które się udzielały powinny być na zamkniętym, i nie rozumiem dlaczego tak się nie stało [emoji848]
Dlaczego wylewacie na mnie swoje pretensje? Dlaczego nie pomyslcie , że ja też mam swoje problemy i życie? Razem z magnolią staraliśmy się " na szybko" zrobić listę bo dziewczyny nalegały żeby jak najszybciej zamknąć wątek.
Żadna z Was nie zapytała czy pomoc kogokolwiek zweryfikować , mimo że magnolia była zajęta chorą mamą a ja zbliżającą się amniopunkcją i wizja konsekwencji tej decyzji.
Przykro mi że ja swój trudny w tej chwili czas posiwecam forum a i tak są pretensje , że jest ŹLE.
I jeżeli kogoś pominęłam przepraszam , tak jak napisałam możliwie jak najszybciej dodamy dziewczyny ale najwidoczniej się nie nadaję i chętnie oddam pałeczkę bardziej kompetentnej . Bo w tej chwili denerwuje się takimi "pierdolami" miejcie trochę zrozumienia dla Nas w tym trudnym czasie....
Patii_666
Nikt na ciebie nie wylewa żalów, ja się na to nie pisałam bo wiedziałam że to nie dla mnie, dużo dziewczyn które byly aktywne na forum dopisały się wczoraj jak się wątek zamknięty otworzył więc to jest ich wina bo temat był wielokrotnie walkowany, poprostu napisałam że te dziewczyny co są aktywne tu i ja je kajarze więc myślę że większość z prywatnego kojarzy, zostaną na dniach dodaneA ja nie rozumiem dlaczego jak była mowa o moderacji to była cisza i żadna z Was się nie wychyliła , żeby zostać moderatorem i ta listę zrobić?[emoji848][emoji848]
Dlaczego wylewacie na mnie swoje pretensje? Dlaczego nie pomyslcie , że ja też mam swoje problemy i życie? Razem z magnolią staraliśmy się " na szybko" zrobić listę bo dziewczyny nalegały żeby jak najszybciej zamknąć wątek.
Żadna z Was nie zapytała czy pomoc kogokolwiek zweryfikować , mimo że magnolia była zajęta chorą mamą a ja zbliżającą się amniopunkcją i wizja konsekwencji tej decyzji.
Przykro mi że ja swój trudny w tej chwili czas posiwecam forum a i tak są pretensje , że jest ŹLE.
I jeżeli kogoś pominęłam przepraszam , tak jak napisałam możliwie jak najszybciej dodamy dziewczyny ale najwidoczniej się nie nadaję i chętnie oddam pałeczkę bardziej kompetentnej . Bo w tej chwili denerwuje się takimi "pierdolami" miejcie trochę zrozumienia dla Nas w tym trudnym czasie....
Kasia6594
Wyglądasz superu mnie 17+3 i brzuszek już mocno widoczny ale moja to druga ciąża i będzie dziewczynka tym razem, a w domu roczny synek zdjęcie z wczoraj
Kamiśka :)
Nie? To cofnij się proszę do postów z wczorajszego wieczora od kiedy wyplenelo kto nie jest na wątku zamkniętym. I zobacz czy nie mnie obwinia się tutaj za "selekcję"Nikt na ciebie nie wylewa żalów, ja się na to nie pisałam bo wiedziałam że to nie dla mnie, dużo dziewczyn które byly aktywne na forum dopisały się wczoraj jak się wątek zamknięty otworzył więc to jest ich wina bo temat był wielokrotnie walkowany, poprostu napisałam że te dziewczyny co są aktywne tu i ja je kajarze więc myślę że większość z prywatnego kojarzy, zostaną na dniach dodane
Dobra szkoda moich nerwów , wystarczy mi od wczoraj . Nie zamierzam się z nikim kłócić tylko jest mi po ludzku przykro.
Do zobaczenia tutaj może kiedyś jak ochłonę [emoji6]
Agata19922
Lista była? Była... Wiele dziewczyn jak tylko się dowiedziały ze juz jest wątek prywatny nagle się ujawniły i wielkie oburzenie że ich nią tam nie ma...
Kamiśka pisała że osoby które chcą być na zamkniętym wątku i będą się udzielały zostaną dopisane
Kamiśka pisała że osoby które chcą być na zamkniętym wątku i będą się udzielały zostaną dopisane
reklama
Nadziejka2021
ja tez pójdę. To już będzie finisz - mysle ze wtedy wszystko co najgorsze będzie już za nami. A tez czytałam ze to ważne bo właśnie przed samym finiszem można coś niepokojącego zauważyć i zareagować. I nie mówię tu o wadach ale o odpowiednim zapobiegnięciu wczesniejszego porodu itp.lekarz mówił, że jak na tym w 20 tygodniu będzie ok to już się więcej nie zobaczymy, ale ja chyba dla pewności wolałabym w 32 tyg jeszcze zrobić.