Kamiśka :)
Fanka BB :)
I wchodzisz w fora zamknięte i tam masz kwietniowki [emoji6]w aplikacji nic mi nie dziala,zadne tematy sie nie wyswietlają....masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wchodzisz w fora zamknięte i tam masz kwietniowki [emoji6]w aplikacji nic mi nie dziala,zadne tematy sie nie wyswietlają....masakra
Sprobuj jeszcze raz. Mi się udało za którymś razem i teraz już śmigaw aplikacji nic mi nie dziala,zadne tematy sie nie wyswietlają....masakra
u mnie 17+3 i brzuszek już mocno widoczny ale moja to druga ciąża i będzie dziewczynka tym razem, a w domu roczny synek zdjęcie z wczorajCześć dziewczyny jak tam Wasze samopoczucie? Jak brzuszki czy już mocno widać? U mnie już widać a dziś zaczynam 18 tydzień. Samopoczucie na szczęście już dużo lepsze i senność mnie opuściła. Na ostatnim USG lekarz powiedział że wygląda na dziewczynkę ale mówił też że jeszcze wcześnie więc siusiorek mógł się poprostu gdzieś schować
Obejrzę w sobotę!Lubię dramaty i thrillery. Odpalilam Rebekę. Piękne krajobrazy, można oko nacieszyć
dzieki tak wchodze o klikam na fora zamknięte i nie pojaeuaha die watki.Apka mi cos szwankuje kurdeI wchodzisz w fora zamknięte i tam masz kwietniowki [emoji6]Zobacz załącznik 1191529
Odpal kilka razy aplikację z nią często są problemy , może w końcu " zaskoczy" a przez przeglądarkę możesz wejść?dzieki tak wchodze o klikam na fora zamknięte i nie pojaeuaha die watki.Apka mi cos szwankuje kurde
No ja,właśnieMam pytanie do dziewczyn używających aplikacji. Nie macie problemu z otworzeniem forum zamkniętego z aplikacji? Bo ja w przeglądarce otwieram normalnie ale w apce jakiś błąd wyskakuje
Kochana spokojnie jakos cie tam wcisniemyNo ja,właśnie
nie moge wejsc
W przegladarce tez nie moge. A jestem dodana?Kochana spokojnie jakos cie tam wcisniemy