Loli05
Fanka BB :)
Haha albo szpitalZ tego wyjdzie rozwód
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha albo szpitalZ tego wyjdzie rozwód
Hahahhahahaha rozwialilas mnie na noc szpadlemMam bardzo malutkie dłonie. No ale dziwnie bym wyglądała będąc taka drobna z dłońmi jak szpadel
Proste ze tak! Mam chlebek wileński żytni, podgrzewam w opiekaczu, masełko, szyneczka, ser i pomidorek no pyyszka!Dalej kanapka Z serem? Ja ostatnio sera nie mogę właśnie zezarlam 3 pierogi z serem okroszone cebula i skwareczkami już czuje jaki halny będzie wiał w nocy
To teraz nasze dzieciaczki będą wazone a nie mierzone? Ooo (to moja pierwsza ciąża ) A czemu nie mierzą? Bo rosna w różnym tempie juz teraz czy może się prostują i nie da się dobrze zmierzyć do pupy? Wie ktoś? Hmm a JAK lekarz waży? Dla mnie to jakieś cuda żeby za pomocą usg ważyć? Ktoś wie jak to działa?Dzisiaj na USG już nie mierzył tylko ważył dzidziolka całe 150 gram wielkiego człowieka [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Tak,rozwy albo niebieskiMyślę, że tutaj może być takie jakby wróżenie z ph moczu, może przy różnym stężeniu wychodzi inny kolor w reakcji z Kretem
Tez jutro zrobie z feta salatke kiszony w kostke ,świeży ogorek w prostokaty,pomidor w kolka,cebula w trojkaty.wszystko wymietolic zeby feta byla wszedzieJa drugi dzień pod rząd ser feta w kostkę, pomidor w kostkę i wymieszane ze śmietaną. Jutro też pewnie wciągnę
No to chyba na jedno wyjdzie.Dziewczyny bo do mojego lekarza się dodzwonić to masakra dzwoniłam na rejestracje po receptę na euthyrox powinnam dostać 25 a dali na 50 , jak będę brać po pół to będzie ok. ?
Chyba nie bo moja mama miala z tym problem to kopała nogami i chodziła po domu żeby się rozruszać bo nie mogła spać od tego. Wszyscy się denerwowali bo po ciemku po pokojach krążyła jak jakieś zombieJa słyszałam ze ten znn to ściema wymlona przez koncerny farmaceutyczne .