Chichuni
Fanka BB :)
Mam podobnieOooa się chwalilam jak spie, ze oo pięknie. Poszlam na siku i juz 40 min z boku na bok !
A musze wstac o 6..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam podobnieOooa się chwalilam jak spie, ze oo pięknie. Poszlam na siku i juz 40 min z boku na bok !
Ooooo jest ktos tu ze mną !Mam podobnie
A musze wstac o 6..
Haha smacznego!Ooooo jest ktos tu ze mną !
O ludzie ,ja 08:30 wystarczy od 09 pracuje ! Idę jeść !
Dziękuję dobre było !Haha smacznego!
To straszne jak on to przezywa.. az współczuję.Dziękuję dobre było !
Zrobilam małą listę zakupów, zalałam płatki owsiane mlekiem na rano.
M.chrapie , 3 noc z rzedu zrywa sie, jak wstaje w nocy na to siku z rekami do mnie, bo myśli ze to jego matka z tym rozwalonym kolanem, ma zrytą psyche!
Z tego co wiem to wagę Naszego dzieciątka oblicza program zainstalowany w usg a robi to na podstawie różnych pomiarów.To teraz nasze dzieciaczki będą wazone a nie mierzone? Ooo (to moja pierwsza ciąża ) A czemu nie mierzą? Bo rosna w różnym tempie juz teraz czy może się prostują i nie da się dobrze zmierzyć do pupy? Wie ktoś? Hmm a JAK lekarz waży? Dla mnie to jakieś cuda żeby za pomocą usg ważyć? Ktoś wie jak to działa?
Ja czułam tylko raz trzęsienie akurat w roku kiedy się tu przeprowadziłam. Jeszcze mieszkaliśmy w wieżowcu na 36 pietrze i nagle mi wszystko zafalowało jakbym na lodzi była. Myślałam ze jakieś zawroty głowy mam. Usiadłam przed TV i tam było ze właśnie było trzęsienie w Iranie, u nas tylko odczuwalne, ze mogą być wtórne i ludzie wychodzą w obawie na ulice. Teraz mieszkamy w domu.Aż mnie ciarki przeszły. Dzielna dziewczyna jesteś [emoji173]
Jestem tego samego zdania.
U nas dzisiaj było trzęsienie ziemi. Pierwszy raz w życiu czułam. Tzn nie czułam tylko słyszałam. Było słychać jakby jakieś wielkie auto przejeżdżało obok, ale nie poczułam wstrząsu choć inni czuli
Bardzo dobrze ze juz po! Teraz tylko wypoczywac! Wspieram mocno i wierze ze wszystko bedzie okNic nie dałam radę jak powiedział , że skończył to się rozpłakałam i się zhiperwetylowalam że aż wstyd [emoji1751][emoji1751] średni ze mnie Kozak [emoji6].
Ale powiem Wam że szok ile tam kobiet i to młodych [emoji17] jedna wychodzi kolejna wchodzi [emoji29][emoji29]
W pl a później Pani doktor przyszła i powiedziała tylko "aha jednak zdrowa"No u mnie i USG i Pappa wykazało ryzyko to trochę inaczej podeszłam do tematu.
Ale to chyba nie w PL te usuwanie ciąży? W PL dopiero na podstawie wyników z amnio , można rozmawiać o terminacji ciąży a i tak nie jest to proste bo mało który szpital chce się podejmować ...