U
reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Ja równe 21 tcMnie zapisali na połówkowe na 21+2
Myszko
Przykro mi bardzo. Przytulam Cię mocno! Trzymajcie się oboje...Dziekuje każdej Was za dobre słowa, jesteście wspaniałe postaram czasem się odzywać, gdyby pojawil się watek zamknięty to pamietajcie o mnie bo wrócę napewno jak tylkp to wszystko troche ochlonie, sami jestesmy w ogromnym szoku bo kobieta okaz zdrowia i tak nagle
Marynia88
Moderator
Tez nie jestem znawca w tym temacie ale pierwszy raz spotykam sie by chodzac do ginekologa na nfz i płacić za badania. Ja chodze na nfz i jedyne za co zaplace to ewentualnie dodatkowe usg i badania prenatalne w 3 trymestrze bo one nie są refundowane.Owszem to jego prywatny gabinet ale na wizyty chodzę na NFZ i każdy się dziwi że jak chodzę na NFZ to dlaczego place za badania. Ja się na tym nie znam kompletnie więc wykonuje to co on zaleca i tyle jednak na ostatniej wizycie byłam rozczarowana ze nie miałam usg. Tak to jest jak człowiek nie zna się.
Ostatnia edycja:
elysia141
Wszystko ok przebiegło ? Ja dziś 16+1 także idziemy łeb w łebO jaa ale węch wróci nie?
Ja nie wymiotuje ale za każdym razem twardo przy myciu zębów ciąga a dziś 16+0 [emoji1751][emoji1751][emoji1751]
Bardziej się stresowałam amniopunkcją niż czekaniem na wyniki z tym jestem pogodzona i będę odliczała cierpliwie [emoji6]
Nadziejka2021
doskonale Cię rozumiem tez mi przykro przez tą izolacje a nie zanosi się ze będzie lepiej. Mam mieszane uczucia ze się nie widujemy z nikim do tego te za bardzo jeszcze nikt nie wie bo tak to byśmy wyjaśnili co i jak. ( nie mówimy nic bo poprzednim razem dużo osób wiedziało i później odkręcanie tego po stracie to był najgorszy czas)Hej dziewczyny
Starałam się Was nadrobic po weekendzie i wczoraj, ale macie takie tempo, że czasem po cały dniu to ciężko ale to dobrze znaczy że rozmowy się kręcą ja wczoraj cały dzień byłam wyłączona bo układałam dietę dla mojego taty, chce wziąść się za siebie i schudnąć, nie ma dużo zbędnych kilogramów ale dumna jestem że dba o siebie
Powiem Wam, że ostatnio mam jakiegoś doła, siedzę cały czas prawie w domu, mąż w pracy, jak tylko ładna pogoda to lecę na spacer z psem chociaż tyle wyjdę z domu, ale najgorsze że pojawia się wirus w bliskim środowisku i ze względu na maluszka muszę ograniczyć kontakt z rodziną, dla mnie to ciężkie bo jestem bardzo rodzinna i mam bardzo dobry kontakt z rodzicami, a teraz przez najbliższe dni nawet się nie zobaczymy wczoraj tata mi przywiózł barszcz czerwony bo zrobił (jego barszcz jest genialny) i zostawił mi na wycieraczce przed drzwiami, żeby nie wchodzić i mnie nie narażać. Dobrze że chociaż są te telefony i internet
No ale z innej beczki ja dziś zaczynam 14 tydzień, za 2 tygodnie mam wizyte u mojego ginekologa, ja chodzę do Luxmedu i też mam oddzielnie wizyte i oddzielnie usg, na szczęście chodzę na abonament to tak mnie to nie rusza finansowo. Wgl miałam dziś dziwny sen że mam już 14 tydzień i chyba za mały brzuch, aż wstałam rano i męża pytałam czy nie jest za mały haha
Kochane trzymam kciuki za wszystkie wizyty i powodzenia oraz miłego dnia dla Was wszystkich
Ale ... czas szybko mija wiec się pocieszam ze i teraz minie szybko i dzięki Wam dziewczyny tu na forum
Początkująca30
Zaangażowana w BB
Ja chodziłam do wielu innych na NFZ i nie płaciłam za badania a u tego co jestem to płacę. Muszę się jego aż zapytać jak to jest z tym wszystkim.Tez nie jestem znawca w tym temacie ale pierwszy raz spotykam sie by chodzac do ginekologa na nfz. Ja chodze na nfz i jedyne za co zaplace to ewentualnie dodatkowe usg i badania prenatalne w 3 trymestrze bo one nie są refundowane.
Myszko
Cudownie! Wyniki będà ok, zobaczysz Jejku, jak ja bym chciała poczuć mojà Pchełkę, żeby nie czekać na każde USG jak na ścięcie (i zbawienie zarazem)My już po wszystkim w domku , kamień z serca , że już mamy to za sobą. Umówili od razu na echo serca na 12.11 i na połówkowe na 28.11 [emoji3590]
Dziękuję jeszcze raz kochane za wszystkie ciepłe słowa i kciuki [emoji3590][emoji3590] wasze wsparcie było nieocenione [emoji3590] cieszę się że mamy taki zgrany team [emoji7][emoji7]
Aaaa i wczoraj wieczorem poczułam pierwszy raz ruchy dzidzi [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Kamiśka :)
Na ta chwile Wszystko ok tętno dzidzi identyczne przed badaniem i po [emoji4] teraz nospa co 4 godziny i staram się leżeć jak najwięcej , żeby nie wywołać skurczów. Najbliższe dwie doby będą najważniejsze.Wszystko ok przebiegło ? Ja dziś 16+1 także idziemy łeb w łeb [emoji3590][emoji3590]
reklama
Myszko
Cześć dziewczyny. Chce się zapytać czy któraś z was też tak ma może, że np bardzo chciała córeczkę a okazało się że synek i ciężko się z tym pogodzić albo odwrotnie? Tylko proszę nie hejtowac
Ja bardzo chciałam dziewczynkę i wiedziałam, że nie mam raczej szans na drugà ciàżę, więc teraz albo nigdy. Gdyby był chłopak też bym się cieszyła, ale to marzenie o córeczce zawsze by gdzieś we mnie zostało. Na szczęście los się do mnie uśmiechnàł i czekam na swojà Pchełkę z utęsknieniem