reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny, jaką ja mam ochotę na pomarańcze, kapustę kiszoną i fasolkę po bretonsku 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ w ogole jaki wybuch smaków 🤣
Zapraszam, właśnie gotuje fasolke po bretońsku bo też mnie wzieło😁
Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień:D
Życzę Ci bezobjawowego przejścia i współczuje kwarantanny itd.

reklama
@Kamiśka :) meili nie czytają już niestety. Skrzynki zostały zasypane i ponoć olali sprawę.
Tu link do takiego credo postępowania z ZUS podczas covid

Ja mam ogromny problem z jedzeniem ja czas i 5 posiłkami [emoji17][emoji17] nie wepchne w siebie nic pół godziny po przebudzeniu , nie ma szans , jem 3 główne posiłki i jakaś 1 przegryzka w międzyczasie , nie jestem w stanie jeść 5 no chyba , że jadlabym tyle co nic [emoji1751][emoji1751]no i te jedzenie 2h przed snem jak idę spać o 24 czy 1 w nocy to jak jeść 22 czy 23 nigdy nie byłam nocnym podjadaczem ... Jem kolację 19-20 i koniec [emoji1751]
Ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem. Przed ciąża jadłam zwykle 3 główne posiłki i w międzyczasie jakaś przekąskę, jeśli byłam głodna. Teraz mam zalecone jeść aż 7 posiłków dziennie 😱. Ostatni posiłek pół godziny przed snem 😒. Staram się jeść Po prostu mniejsze porcje na raz. Choć czasem wymuszam w siebie jedzenie, zwłaszcza to bezpośrednio przed snem.

@Kamiśka :) meili nie czytają już niestety. Skrzynki zostały zasypane i ponoć olali sprawę.
Tu link do takiego credo postępowania z ZUS podczas covid
Dziękuję Ci kochana [emoji8][emoji3590] tylko spokój mnie uratuje [emoji23][emoji23][emoji1751]

Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień:D
Ojej wspolczuje ale jeśli chodzi o ciążę nie martw się, napoczatku ciąży czytałam dużo o tym, że nue wykryli żadnych wpływów tego wirusa raczej zwykla grypa jest groźniejsza niż ten wirus dla dzidzi. Jak zdrowa ciąża to nic nie ruszy :*

Czy któraś z mam ma malutki brzuszek jeszcze lub mało widoczny? Wszystkie macie takie ładne okrągłe ze aż się zaczelam martwić :)

@m.art. My mamy mieć wymazy dzisiaj, bo mąż ma nadal stany podgorączkowe. Mój tato, który był u nas do poniedziałku jest pozytywny, ale też mój mąż był się szczepić na grypę i kij wie co to jest.
Daj znać jak to u Was będzie wyglądało.
@Madllen_pleasure 7 posiłków? Masakra jakaś. Musiałabym tylko stać i gotować. Mam 5 i niestety ledwo daję radę zjesc 3.

reklama
Mam dziś dzień telefoniczny. Wiszę na słuchawce i wszystko odwołuję. I powiem Wam, że ludzie z branży są zdruzgotani psychicznie, bo po raz kolejny pozbawia się ich chleba. Jedna wielka paranoja. Moja pogarda dla ludzkiej buty i nieodpowiedzialności wciąż ewoluuje. A największym hitem jest zamykanie siłowni i basenów 😂 I odwoływanie planowanych zabiegów ludziom, którzy czekali na nie latami.

Do góry