nadziejka93
Fanka BB :)
Mnie też, mnie teżProszę mnie Dodać jak coś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też, mnie teżProszę mnie Dodać jak coś
Na tej liście nie ma wszystkich dziewczyn i są też takie które już nie piszą [emoji6]Ja niestety nie jestem codziennie bo tak jak wspominałam pracuje, ale myślę, że taka podstawowa lista jest zrobiona w pierwszym poście wątku "Lista Kwietniowych Mam" https://www.babyboom.pl/forum/temat/lista-kwietniowych-mam.108808/
To jest taki kaszak kasza gryczana lub jaglana, ser bialy, jogurt nat lub smietana trochę masła i jajka, herbatniki to taki sposób na szybkie ciasto zamiast kruchego ciasta a równie dobre jaglany smakuje jak sernik a gryczany można jeść na różne sposoby na słodko podsmażony na maśle ze smietana lub jogurtem lub np z pieczarkami czy sosemA co Ty tam dobrego upiekłaś z tymi herbatnikami?
A ja przez to wolę nie pokazywać twarzy chociaż pół mi się zdarzyło ostatnioTez poproszę o dodanie szczerze to przez to, ze to forum jest teraz „publiczne” wole nie pisać niektórych rzeczy bo wiem, że mogą go obserwować ludzie, którzy mnie znają a niekoniecznie chciałabym, żeby wiedzieli o wszystkim o czym tu pisze mam nadzieje, że mnie rozumiecie... dlatego tez nie wrzucam tu zdjęć z usg itd ... na prywatnym to już zupełnie co innego