reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
M
Hehehe no ale no nie będę ukrywać w 1 ciąży paczki i drożdżowki szły pełna para a teraz moja córeczka (prawdopodobnie) dba o mame i nie pozwala jeść słodyczy, fast foodów, słodkich napoi i po 18 😅😅😅😅 bo odrazu zgaga i mdłości niemiłosierne 😅😅😅
Moje bejbi to chyba bedzie krytykiem kulinarnym bo na nic nie ma ochoty

Hehehe i ja Chociaż Nieraz specjalnie zaloze coś obcialego i myślę,, że może ktoś zauważy a ja poprostu wygladam jakbym się grochu najadla😅😅😅 mam sasiadke która lustruje mi brzuch od 3 miesięcy już i nie może się dopatrzeć 😅 ale akurat ona ma się dowiedzieć ostatnia hahaha
Ja popylam w dresach najdalej do apteki 😂😂😂, wiec jakos sie ukrywam, ale w skukience to widać, ale wczoraj w kurtce taksówkarz do mnie ze nie widać 🙈.

Ja jak założę coś obcisłego to wyglądam jak w ciąży spożywczej i nie czuję się z tym komfortowo😉 chcę jak najdłużej nie rzucać się w oczy, ludzie są różni a niektórzy uważają że czyjaś ciąża to temat ogółu a nie indywidualna sprawa każdej kobiety...oczywiście są też plusy i fajni sympatyczni szczerzy ludzie którzy "zrobią" mi dzień.
O tak sa mili ludzie ze pani kardowa, taksówkarz mimo ze jak obce osoby tak sympatycznie reaguje i pożyczą szczęścia 🤩🤩🤩

reklama
Aa faktycznie. Ja mam na środku to nie pomyslalam że można mieć pod ścianą i wtedy dziecko nie spadnie :p ale i tak sobie tego nie wyobrażam. Czasem w nocy kopne meza, czasem maz mnie walnie z łokcia haha gdzie tu jeszcze maluszek z nami.

Jak ja dobrze znam tą "przemoc domową" 😂😂😂

Ja miałam tak wczoraj po mandarynka, odrazu paw 🤦‍♀️😜

O boże znalazłam swój smak... Tego szukałam cały dzień 🙈

U mnie jest tylko brzuch z bycia grubym 😆

U mnie podobnie 🙈 juz myślałam, że coś powoli widać ale brat sprowadził mnie na ziemię 😂

Do góry