reklama
Kaarcia
Fanka BB :)
Nie, to barierka do lozka dużego, żeby dziecko nie spadło jak np.spi z Tobą albo sobie leżyAle to barierka do dostawnego łóżeczka?
LaetitiaAinos
2w1, czyli gondola+spacerówka.2 w 1 czyli nosidelko do samochodu i gondola?
Loli05
M
Moje bejbi to chyba bedzie krytykiem kulinarnym bo na nic nie ma ochotyHehehe no ale no nie będę ukrywać w 1 ciąży paczki i drożdżowki szły pełna para a teraz moja córeczka (prawdopodobnie) dba o mame i nie pozwala jeść słodyczy, fast foodów, słodkich napoi i po 18 bo odrazu zgaga i mdłości niemiłosierne
Mama2018mama
Moja też ewentualnie pomarańcze CZASEMM
Moje bejbi to chyba bedzie krytykiem kulinarnym bo na nic nie ma ochoty
Martxx1
Ja również, a jakie zabiegi w ciąży można robić?Chodzę do kosmetyczki na oczyszczanie, peelingi i maski. Cera zrobiła mi się jak u nastolatki.
To mój brzuch z teraz. Wieczorami zawsze jest większy.
Trochę pocharatany, ale to przecież 3 ciąża a druga w odstępie niespełna roku.
P
pożegnanie
Gość
Ja popylam w dresach najdalej do apteki , wiec jakos sie ukrywam, ale w skukience to widać, ale wczoraj w kurtce taksówkarz do mnie ze nie widać .Hehehe i ja Chociaż Nieraz specjalnie zaloze coś obcialego i myślę,, że może ktoś zauważy a ja poprostu wygladam jakbym się grochu najadla mam sasiadke która lustruje mi brzuch od 3 miesięcy już i nie może się dopatrzeć ale akurat ona ma się dowiedzieć ostatnia hahaha
LaetitiaAinos
Nie mam zielonego pojęcia. Ufam jej, bo to moja przyjaciółka. Na pewno krzywdy mi nie zrobi. Peelingi są raczej mechaniczne nie kawitacyjne. Co do maseczek i oczyszczania mogę się jej zapytać.Ja również, a jakie zabiegi w ciąży można robić?
P
pożegnanie
Gość
O tak sa mili ludzie ze pani kardowa, taksówkarz mimo ze jak obce osoby tak sympatycznie reaguje i pożyczą szczęściaJa jak założę coś obcisłego to wyglądam jak w ciąży spożywczej i nie czuję się z tym komfortowo chcę jak najdłużej nie rzucać się w oczy, ludzie są różni a niektórzy uważają że czyjaś ciąża to temat ogółu a nie indywidualna sprawa każdej kobiety...oczywiście są też plusy i fajni sympatyczni szczerzy ludzie którzy "zrobią" mi dzień.
reklama
Dorota991
Aa faktycznie. Ja mam na środku to nie pomyslalam że można mieć pod ścianą i wtedy dziecko nie spadnie ale i tak sobie tego nie wyobrażam. Czasem w nocy kopne meza, czasem maz mnie walnie z łokcia haha gdzie tu jeszcze maluszek z nami.
Jak ja dobrze znam tą "przemoc domową"
Ja miałam tak wczoraj po mandarynka, odrazu paw
O boże znalazłam swój smak... Tego szukałam cały dzień
U mnie jest tylko brzuch z bycia grubym
U mnie podobnie juz myślałam, że coś powoli widać ale brat sprowadził mnie na ziemię