reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

No ma chłopak problem, strasznie się z nim poklocilam, powiedziałam, że jak jeszcze raz się napoje wódki to ja odchodzę. Sam Miał problem z rata alkoholikiem, dobrze pamięta co miał przez to w domu, u mnie też tata miał problem alkoholem. Dziś jak wstał, to plakal jak dziecko, przepraszał, że wie że wódka robi z niego idiote. Teraz najgorsze że ten pptefel naprawdę gdzieś mu zginął. Dowód, prawo jazdy, przepustki do pracy. No ale z tym będzie sobie radził sam...
Ja się strasznie czuje, głowa mnie boli, brzuch zaczął ciągnąć...brak słów.
Jak widać każda z nas ma jakis problem z facetami, wszędzie są jakieś problemy. Ja myślałam, że facet z którym się rozwiodlam to dlatego że był bez mózgu gościu, Ten myślałam, że do rany przełóż A też coś nie tak. Drzec i wyć mi się chce😥😥😥😥
Spokojnie,nie przekreslajamy tak odrazu ludzi,ja z moim jestem juz z 18 lat i duzo z nim przerabialam,ma swoje demony ale ma tez te swoje dobre strony a kocha sie nie za cos ale mimo wszystko.

reklama
Mi lekarz również w 10 tyg podal lek na to aby sie oczyścić samej lezalam wtedy kilka godzin czekając na efekt w szpitalu jak nie udalo sie samemu wzieli mnie na czyszczenie
To jest taki mini porod, tylko przykro mi to mowic ten mini porod kobiety przezywaja w wc... I nie rzadko sie zdarza ze nieświadomie dziecko płynie razem z woda.......
Coś strasznego...😢😢😢😭😭😭

Tu nie chodzi o bycie ideałem tylko o to, że jak się chce mieć dziecko to trzeba się ogarnąć życiowo i wkurza mnie strasznie, że to tylko kobiety w ciąży potrafią z wielu rzeczy zrezygnować, przewartościować swoje życie, postawić sobie nowe priorytety, a faceci nie [emoji35][emoji35][emoji35] i jeszcze pretensje, że im się czegoś zabrania i się kuźwa czują "uwięzieni" i ograniczanie [emoji35][emoji35][emoji35] nosz...cisną się tylko niecenzuralne słowa na usta w takich momentach [emoji35][emoji35] mój też mnie wczoraj wkurzył, bo się zachowuje jak dzieciak i on chce jeszcze trzecie dziecko... Mhm...na pewno...na tą chwilę to może sobie te mieć, ale na pewno nie ze mną...jesli jego podejście się nie zmieni
Chodziło o to, ze pierwszy nie był dobry, a drugi miał okazać się do rany przyłoż a jednak ma coś za uszami.
Ja nie powinnam się odzywać, bo mój maz jest naprawdę dobry, choć wady tez ma. W pierwszej ciąży odstawił ze mną cole żeby mi nie było źle, że on pije a ja nie mogę. A teraz po co ma coś odstawiać, dla zasady? Nie mam z tym problemu.
Co do alkoholu to mimo ze nie mam jakiś strasznych wspomnień z dzieciństwa, ale nie lubiłam od zawsze alkoholu. I najbardziej bym chciala żeby mój nie pil. No ale lubi sobie czasami wypić. Nie upija się bardzo, ale dla mnie i tak za dużo. Tak samo nie akceptuje alkoholu na imprezach dzieci typu komunia, urodziny czy cos. A u mnie w domu tak było.

Ja myśle ze sama miłość to zbyt mało. Ale ja mało romantyczna jestem.
Ja tez jestem malo romantyczna a wrecz straszznie praktyczna,ja mojego meza niestety musze troche kontrolowac ale nie chxe go tez ograniczac,ale to taki typ czlowieka co jakby go puscic wolno to mu odwali i on o tym tez wie.moj maz bardzo lubi pilke nozna i sie na tym bardzo zna a co przez to idzie lubi obstawiac wyniki i potrafi na tym wygrac sporo kasy.ale musze mu to kontrolowac,wiele lat z tym walczylam ale to nie mialo sensu bo wiem ze to tez jego hobby,wiec mamy umowe i on zadowolony i ja.ale dla kazdego co innego dziala.ja ogolnie jestem bardzo otwarta i wyrozumiala ,i wiele spraw potrafie zaakceptowac

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wydaje mi się żeby w 10tc kobieta sama się oczyściła, dziecko przecież jest już dość spore...ja nie mogę sobie wyobrazić tego co przeżywa ta dziewczyna 😔😔😔😢 strasznie jej współczuję 😢😢
Ale ona myślała że jest w 10tc a pisała że dziecko przestali rosnąć dwa tyg temu czyli 8tc, więc jest szansa że się oczyści Jeszce sama

Do góry