Dzień dobry
Uwielbiam takie poranki. Prawie bez mdłości, wszyscy przytulamy się w naszym łóżku, śniadanko do łóżka i szklanka wody z cytrynką na tarasie (jako substytut kawy
) w szlafrokach podczas, gdy dzieci w domu bawia się piłką i z psem... ahhh...
Wszystko pięknie, gdyby nie sąsiedzi. Mieszkają jakieś 500m od nas a tak się kłócili, że przykro było słuchać
. On zabrał walizkę i w samochód. Chyba ją zostawił
? Ona z trójką dzieci, nie pamiętam, żeby pracowała. Biedna. Mam nadzieję, że rozejdzie się to po kościach i jakoś pozbierają swój związek do kupy.
Ja to zaraz biegłabym za nią ją pocieszać, mój mąż zatrzymał mnie mówiąc ignorance is blessing. Chyba ma rację. Niech opadnie kurz. Bardzo jej współczuję.
A tak z innej beczki... nadal w szlafroku siedzę, pani Olga krząta się po kątach a ja myślę co by tu dzisiaj robić? Gdzieś skoczyć z dziećmi? To super, bo świadczy to o tym, że jest lepiej
do dobrze jest jeszcze trochę, ale nie tak źle, żebym myślała o położeniu się
Brzuszek ciągnie, piersi mam już rozmiaru D. Swędzą Was? Czego używacie do smarowania? Ja mam Mustele i szczerze nic innego nie znalazłam ani nie szukałam za bardzo.
@Czarna 36 bardzo dziwne, że nie przesyłają. Mi krew pobrali w Zakopanem u zaprzyjaźnionego z moim ginem doktorka, wysłali na badania a potem wynik do mojego gina i do mnie. Może tam u Ciebie trzeba jakieś upoważnienie złożyć?
@elysia141 i
@modesty (wiem, że Ty za miesiąc, ale.. Nie chcę zapomnieć
) życzę powodzenia! Prawo jazdy to większa niezależność a to jedna z cech, która cenię u kobiet najbardziej! Trzymam kciuki dziewczyny!!