reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Zjadłam kolację o 20 i postanowiłam nic więcej nie jeść, bo o 8 badanie krwi, ale ja już umieram z głodu 😭
Ja bym zjadla, lekarka mówiła mi, ze glukoza powinna byc pomalu uwalniana, dlatego na noc kanapka z żytnim chlebem i serem żółtym - to cytat. To dla zdrowia Dziecka❤!
Ja w czwartek zjadlam późno, a o 07:45 bylam na pobraniu głodna jak wilk 😜, wyniki prawidłowe 👍!

Ja bym zjadla, lekarka mówiła mi, ze glukoza powinna byc pomalu uwalniana, dlatego na noc kanapka z żytnim chlebem i serem żółtym - to cytat. To dla zdrowia Dziecka❤!
Ja w czwartek zjadlam późno, a o 07:45 bylam na pobraniu głodna jak wilk 😜, wyniki prawidłowe 👍!
Ty mi sie z ta kanapka z zoltym serem na zytnim chlebie na noc kojarzysz najbardziej haha

Ryzyko podstawowe 1-146 a z moich wyników wyszło 1-68.dal skierowanie na amniopunkcje ale ja się boję 😔. Usg b. dobrze wyszło, nt 1,9 mm.
Hmm a nie mozesz zrobic harmony lub innego nifty one daja 99.cos tam pewnosci??wspolczuje bo to sa nerwy a pozniej i tak jest dobrze,przeziernosc ile byla?nos widoczny?pewnie przez twoj wiek polecialo w dol

Ty masz parkę, więc ci obojętnie, pewnie nie masz takiego ciśnienia już. Ale ja też chcę parkę!🤣🤷🏼‍♀️ Mój mówi że woli syna, bo jak córka to będzie musiał broń kupić(żart) 🤣, a ja wolę córeczkę, mamy synka więc chciałabym poczuć jak to jest mieć córkę, bo myślę że by we mnie gdzieś to siedziało, a trzeciego raczej nie planuję 🤷🏼‍♀️
Już Ci wróżka @Loli05 Dziewczynkę potwierdziła 😜! Po tym co mi lekarka podczas USG w 13t pokazywała, to ja myślę też, że masz Córcie ❤, ale u mnie też się wahała, bo tak się Dzidzia układała, że ukrywała co tam jest 😉!
Po tych właśnie poziomych (znowu zapomnialam jak to sie nazywa- @Loli05 pomóż 😃), stawiała na Córunię ❤!

Już Ci wróżka @Loli05 Dziewczynkę potwierdziła 😜! Po tym co mi lekarka podczas USG w 13t pokazywała, to ja myślę też, że masz Córcie ❤, ale u mnie też się wahała, bo tak się Dzidzia układała, że ukrywała co tam jest 😉!
Po tych właśnie poziomych (znowu zapomnialam jak to sie nazywa- @Loli05 pomóż 😃), stawiała na Córunię ❤!
Nub?-to poziome? Poka swoja corcie to porownamy w mojej magicznej kuli

reklama
Apetyt mam. Jem normalnie, czasem wręcz dosłownie za dwóch 😋
Nie wymiotuje ani nic z tych rzeczy. Ale ja od zawsze byłam szczypior. Taki moj chyba urok 🤷‍♀️

Nie wiem jak to było nie przespać nocy przy dziecku. Nie mialam nocami problemu. Spala przy mnie, cale noce. Nawet jak odstawiłam od piersi, to normalnie przesypiała każdą noc. Ząbków nie odczulam, kolki atakowały za dnia.

Teraz nie mogę spac.. 😫
Boże, jakie zazdrooo z tymi nockami. Ja dopiero po roku przypomniałam sobie, co to sen. Nawet by mi przez myśl nie przeszło, że człowiek potrafi funkcjonować praktycznie bez spania...

Ja już przytyłam 3 kg, na moje 51 przed ciążą, to całkiem już dużo i wcale na szczypiora nie wyglądam. A lekarz mi powiedział, że jestem taaaaka chudziutka i muszę więcej jeść 🙈 jak to, jeszcze więcej??? 🤷 No, co prawda mogłabym jeść więcej zdrowych rzeczy, zamiast podjadać żelki 😅

Do góry