a dodam tez, ze ciagle pH moczu się utrzymuje na 6,5Tak, był już ten temat
U mnie nie mogę powiedzieć na pewno, ale usg prenatalne wskazuje 90% dziewczynę, a pH mam 5, także na ten moment się zgadza (i oby tak zostało)
Za to moja siostra miała 7-7,5 i urodziła synka wiec u niej się sprawdziło
reklama
nadziejka93
Fanka BB :)
Ja mam pH 6.5, dodatkowo tętno płodu było wysokie 170, co też podobno wróży dziewczynkę ale jeszcze nie wiem kto tam mieszka i pewnie jeszcze trochę poczekam zanim się dowiem.Dziewczyny czy słyszałyście kiedyś o czymś takim jak pH z moczu na chłopca lub dziewczynkę czy któreś się sprawdziło ?
Ooo super czyli tentno płodu im wyższe tym prawdopodobieństwo dziewczynki ?Ja mam pH 6.5, dodatkowo tętno płodu było wysokie 170, co też podobno wróży dziewczynkę ale jeszcze nie wiem kto tam mieszka i pewnie jeszcze trochę poczekam zanim się dowiem.
Monika2211
Hahaha A niech patrzą! Obyś tylko się nie przeziębiła bo resztę to pal licho Ja zawsze byłam zmarzluch ale teraz to już przechodzę samą siebie Dziś cieszę się jak dziecko bo wreszcie mamy grzejniki ciepłeMonia nie wiem jak u Ciebie ale u mnie 15 stopni i pochmurno niestety [emoji17] zmarznąć nie zmarzne raczej bo samochodem jadę ale ludzie mogą się jak ja wariatkę patrzeć [emoji23][emoji23]
nadziejka93
Podobno tak ale ja nie wierzę w takie rzeczy. I jakoś od początku czuję, że to jednak chłopak będzieOoo super czyli tentno płodu im wyższe tym prawdopodobieństwo dziewczynki ?
magdula36
Ja właśnie od pierwszego dnia czuje ,że to będzie chłopiec i wszystkie objawy przesłanki wskazują na chłopca mąż marzy o chłopcu i cała rodzinka też ale ja chciałabym córkęPodobno tak ale ja nie wierzę w takie rzeczy. I jakoś od początku czuję, że to jednak chłopak będzie
Ja też jutro nifty i to będzie najważniejsze badanie bo poronienia były z przyczyn genetycznych.Ja tez mam stres , jednak zdecydowaliśmy się na nifty jutro będziemy zamawiać
Gisiaczek 86
Dziewczyny jestem tak w skrócie..
Wszystko ok. Ale doktor prosił mnie o zrobienie pappa więc lece na pobranie...
Płci nie znamy..
Fhr wysokie 178
Nosek jest
Przezierność niska 1.0mm ale mówi że dobrze.
Caly czas miało rączki u góry ciężko było zobaczyć twarz...
Wszystko ok. Ale doktor prosił mnie o zrobienie pappa więc lece na pobranie...
Płci nie znamy..
Fhr wysokie 178
Nosek jest
Przezierność niska 1.0mm ale mówi że dobrze.
Caly czas miało rączki u góry ciężko było zobaczyć twarz...
reklama
Nie używałam ale u mnie łóżeczko było tylko do spania. Nigdy nie odkładałam tam dziecka żeby sobie poleżało.Taaa... Nic tylko być rodzicem
Używałyście karuzeli do łóżeczek?