reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Gratuluję wszystkich udanych wizyt bardzo sie ciesze ze jest wszystko dobrze, jesteście spokojne i zobaczycie swoje maleństwa,
@Oleczqa002 bardzo się cieszę 🙂 gratuluję dziewczynki. Teraz tylko zdrowo rosnąć 🤗

Obchodzę dziś dzień lenia 🥳🥳😄 ogarnęłam się do wyjścia, mąż zostaje sam z dzieciakami a ja i moje przyjaciółki jedziemy zaspokoić kobiecą próżność 😁

Na obiad zrobiłam zupę pieczarkową z koperkiem i naleśniki dla dzieci (z serem białym, dżemem, nutellą). Mąż na drugie zje schab ze śliwką w sosie własnym, kopytka i pekinską na szybko. Jutro w planach krem z dyni, devolay z kuleczkami ziemniaczanymi i też pekinska, ale z porem i pomelo. Potem nie pamiętam co mam w planie, ale pamiętam, że na śniadanie są pankejki 😃
Dziewczyno ja ledwo zupe moge wstawic dzis a tu tyle pyszności wez wyslij mi trochę energii proszę, zazdroszczę spotkania z kolezankami :)

Zawsze jak sie pochwalę to mnie cos łapie, mówiłam, ze mnie nic nie rusza nie wzrusza itp dzis mam dzien płaczka, mam smutek nie chce mi sie do nikogo odzywać, wzruszam sie na Wasze zdjęcia mam ochote uciec gdzies w jakies miejsce gdzie nikt mnie nie znajdzie, a przede mna wywiadowka :p

reklama
Ale mnie dzidziuś wykiwał. :D ja myślałam, że dopiero 3 miesiąc ledwo co zaczęłam, 8+4, nastawiałam się na jakieś 1,5 cm, a tu aż 6 dni różnicy. :D
9+3 czyli już nie będę tak na samym końcu, tylko 24 kwietnia :). 2,61 cm <3

@Martxx1 daj znać czy u Ciebie też będzie taki przeskok :)
Zobacz załącznik 1179240
U mnie dopiero usg 6 października nie wiem kiedy się doczekam 😜😜

U mnie w ogóle nie bierze daty według OM e karcie ciąży mam przekreślone coś takiego jak data OM 😜😜 także ja żyję tylko USG 😁 No zobaczymy może nadrobi mój okruszek też 😁😁😁

Dziękuję za wszystkie kciukasy cioteczki!!! ❤😘
Już jestem po, musiałam mieć badanie na dwie tury bo za pierwszym razem maleństwo się źle ułożyło i nie było widać najważniejszych parametrów 😛
Ale jak weszłam za drugim razem już ułożenie było prawidłowe iiiii....
Wszystko jest w jak najlepszym porządku 🤩🤩🤩 wszystko jest tak jak być powinno, przezierność karkowa 1,6 mm czyli w normie, kość nosowa też i wszelkie narządy wewnętrze na swoim miejscu 😊 serduszko pięknie biło! ❤
Nie dostałam skierowania na żadne dodatkowe badania typu pappa, ponieważ ryzyko wystąpienia wad w tym przypadku jest baaaardzo niskie, także odpuszczam 😊
I uwaga...
90% dziewczynka 👧❤❤❤
A termin porodu zmienił się na 29.03, ale zostaje z Wami kochane cioteczki ❣❣❣
Trzymam kciuki za resztę mamusiek i same dobre wieści❣ 🤩😘
Gratulacje! Piękna dzidzia :) Mogę dopytać w którym tygodniu ciąży jestes?

Wiecie co chyba rozumiem powiedzenie ze dziewczynki zabierają matce urode jak nie będzie dziewczynki to sie naprawdę mocno zdziwię bo jak patrze na siebie w lustrze to zastanawiam sie czy to ja 😅😅 a Wy widzicie zmiane w swoim wyglądzie? Bo ja sie czuje jakby ktos mi podmienil twarz i założył perukę 😅

Wiecie co chyba rozumiem powiedzenie ze dziewczynki zabierają matce urode jak nie będzie dziewczynki to sie naprawdę mocno zdziwię bo jak patrze na siebie w lustrze to zastanawiam sie czy to ja 😅😅 a Wy widzicie zmiane w swoim wyglądzie? Bo ja sie czuje jakby ktos mi podmienil twarz i założył perukę 😅
Ja wyglądam okropnie!!
Jak się okaże, że to syn to przysięgam, że córki nie przeżyję 🤣🤣🤣🤣🤣

reklama
Ja wyglądam okropnie!!
Jak się okaże, że to syn to przysięgam, że córki nie przeżyję 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja wygladam tak mesko takie połączenie Mariolki z kabaretu z herkulesem

Załączniki

• Screenshot_20200922_123504_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200922_123504_com.android.chrome.jpg
    350,1 KB · Wyświetleń: 27
Do góry