Mama2018mama
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkich udanych wizyt bardzo sie ciesze ze jest wszystko dobrze, jesteście spokojne i zobaczycie swoje maleństwa,
Zawsze jak sie pochwalę to mnie cos łapie, mówiłam, ze mnie nic nie rusza nie wzrusza itp dzis mam dzien płaczka, mam smutek nie chce mi sie do nikogo odzywać, wzruszam sie na Wasze zdjęcia mam ochote uciec gdzies w jakies miejsce gdzie nikt mnie nie znajdzie, a przede mna wywiadowka
Dziewczyno ja ledwo zupe moge wstawic dzis a tu tyle pyszności wez wyslij mi trochę energii proszę, zazdroszczę spotkania z kolezankami@Oleczqa002 bardzo się cieszę gratuluję dziewczynki. Teraz tylko zdrowo rosnąć
Obchodzę dziś dzień lenia ogarnęłam się do wyjścia, mąż zostaje sam z dzieciakami a ja i moje przyjaciółki jedziemy zaspokoić kobiecą próżność
Na obiad zrobiłam zupę pieczarkową z koperkiem i naleśniki dla dzieci (z serem białym, dżemem, nutellą). Mąż na drugie zje schab ze śliwką w sosie własnym, kopytka i pekinską na szybko. Jutro w planach krem z dyni, devolay z kuleczkami ziemniaczanymi i też pekinska, ale z porem i pomelo. Potem nie pamiętam co mam w planie, ale pamiętam, że na śniadanie są pankejki
Zawsze jak sie pochwalę to mnie cos łapie, mówiłam, ze mnie nic nie rusza nie wzrusza itp dzis mam dzien płaczka, mam smutek nie chce mi sie do nikogo odzywać, wzruszam sie na Wasze zdjęcia mam ochote uciec gdzies w jakies miejsce gdzie nikt mnie nie znajdzie, a przede mna wywiadowka