reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Termin z OM miałam na 02.04, a teraz wyszło że ciąża o 4 dni starsza czyli 29.03 🙈 Ale jak ostatecznie wyjdzie to się przekonamy już na sam koniec 😃😋
Dziękuję Wam wszystkim Kochane ❤❤❤
Normalnie kamień z serca!🙈😅
Mi termin przeskoczył z 30.03 na 28.03 więc jestemy na podobnym etapie 🤗

Dziękuję za wszystkie kciukasy cioteczki!!! ❤️😘❤️
Już jestem po, musiałam mieć badanie na dwie tury bo za pierwszym razem maleństwo się źle ułożyło i nie było widać najważniejszych parametrów 😛
Ale jak weszłam za drugim razem już ułożenie było prawidłowe iiiii....
Wszystko jest w jak najlepszym porządku 🤩🤩🤩 wszystko jest tak jak być powinno, przezierność karkowa 1,6 mm czyli w normie, kość nosowa też i wszelkie narządy wewnętrze na swoim miejscu 😊 serduszko pięknie biło! ❤️
Nie dostałam skierowania na żadne dodatkowe badania typu pappa, ponieważ ryzyko wystąpienia wad w tym przypadku jest baaaardzo niskie, także odpuszczam 😊
I uwaga...
90% dziewczynka 👧❤️❤️❤️
A termin porodu zmienił się na 29.03, ale zostaje z Wami kochane cioteczki ❣️❣️❣️
Trzymam kciuki za resztę mamusiek i same dobre wieści❣️ 🤩😘
Cudownie! I jakie ładne zdjęcie :)

Nie kierujcie się teraz tym, jaki termin porodu Wam wychodzi, bo to już jest trudniejsze do oceny. Bardziej miarodajne są te pierwsze dwa badania usg.

Już jestem po, musiałam mieć badanie na dwie tury bo za pierwszym razem maleństwo się źle ułożyło i nie było widać najważniejszych parametrów 😛
Wszystko jest w jak najlepszym porządku 🤩🤩🤩 wszystko jest tak jak być powinno, przezierność karkowa 1,6 mm czyli w normie, kość nosowa też i wszelkie narządy wewnętrze na swoim miejscu 😊 serduszko pięknie biło! ❤️
Nie dostałam skierowania na żadne dodatkowe badania typu pappa, ponieważ ryzyko wystąpienia wad w tym przypadku jest baaaardzo niskie, także odpuszczam 😊
I uwaga...
90% dziewczynka 👧❤️❤️❤️
A termin porodu zmienił się na 29.03, ale zostaje z Wami kochane cioteczki ❣️❣️❣️
gratulacje! Cudowne wieści i córeczka 🥰

Ja jeszcze 4 tygodnie i może czegoś się dowiem 🤪

I uwaga...
90% dziewczynka 👧❤️❤️❤️
Cudowne usg i znasz juz plec mega mega fajnie,gratuluje!!

reklama
Do góry