Ewelina @
Fanka BB :)
dzisiaj już tak nie bardzo wczoraj bardziejWspaniałe wieści
Ewelina fajnie, że u Ciebie lepiej Boli Cię brzuch?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj już tak nie bardzo wczoraj bardziejWspaniałe wieści
Ewelina fajnie, że u Ciebie lepiej Boli Cię brzuch?
wielkie Gratulacje6+3
Jest serduszko nie dostałam jeszcze terminu porodu, na razie kartę ciąży
Na badaniu było widać lepiej niż na zdjęciu, tutaj praktycznie dziecka nie widać (oni normalnie zdjęć na wizycie ginekologicznej nie drukują, tylko typowo na usg), to okrągłe to chyba ciałko żółte, po prawej dzidziuś ale na zdjęciu nie widać Przytyłam niecały kg w 2 tyg, ogółem spodni nie noszę ale w spódnicach w talii mi ciaśniej. Też tak macie? Zobacz załącznik 1173159
Ja tez.. Czekam do środy i lecę na zakupy... Muszę chociaż stanik i spodnie kupić....wielkie Gratulacje
Ja pewnie tez przytyłam trochę ☺ ale to nic ... tylko nie mam żadnych większych rzeczy będzie trzeba coś po szukać ... ale to po jutrzejszej wizycie
6+3
Jest serduszko nie dostałam jeszcze terminu porodu, na razie kartę ciąży
Na badaniu było widać lepiej niż na zdjęciu, tutaj praktycznie dziecka nie widać (oni normalnie zdjęć na wizycie ginekologicznej nie drukują, tylko typowo na usg), to okrągłe to chyba ciałko żółte, po prawej dzidziuś ale na zdjęciu nie widać Przytyłam niecały kg w 2 tyg, ogółem spodni nie noszę ale w spódnicach w talii mi ciaśniej. Też tak macie? Zobacz załącznik 1173159
ja to rok temu ... przez 3 miesiące zwaliłam na siłowni z trenerem 15 kg ale nie było łatwo ... tyle wyrzeczeń ale wiem ze potrafię ... o kg się nie martwięŚwietnie ze wszystko jest ok!
Ja ogólnie jestem w 7tyg i przytylam pol kg i to nie przez ciążę tylko przez wesela komunię itp ale nie jem za dużo teraz bo mam zgage i mdłości i nie mam na nic chęci Wstalam pelna energii posprzatalam i dopadły mnie takie mdłości ze leze
Z synkiem w ciąży przytylam 30kg i mam nadzieje ze nie powtórzę tego jednak bo 2 lata mi zrzucanie zajęło może tym razem będzie troszkę mniej
Ja już mialam tak trzy razy jak jestem w ciąży haha kiedyś się nie zdarzało. Na szczęście w snach w roli głównej mazNo nie wiem co powiedzieć, ale obudził mnie orgazm! Boje sie tego bo raz po takiej akcji dostalam rano krwawienia, oproznil sie prawdopodobnie krwiak, bolalo jak na okres.
Mam zakaz seksu, więc boję się o skurcze. Wiem, ze w ciąży seks nie jest zakazany, ale ja miewalam plamienia, więc boję się o takie akcje. Brzuch mam miekki, a ja nawet o seksie nie myślę i takie sytuacje ?
Masz objawy skoro bolą piersi i jesteś senna. Ja już tez nie mam mdłości, czuję się dobrze tylko bolą piersi właśnie i czasami brzuch. Przeciez to jest normalne. Każda ciąża jest inna. Mam koleżankę która cała ciąża nie miała mdłości wcale i wszystko dobrze.Dziewczyny a ja mam pytanie jak nie zwariować? Moja przyjaciółka poroniła dwa razy, bardzo to przeżyłyśmy. Jestem teraz 7+4 i wcześniej czułam się fatalnie. Mdłości, wymioty, nic nie jadłam ledwo wstawałam z łóżka. Trzy dni temu byłam u ginekologa, ciąża rozwija się prawidłowo serduszko biło. Od trzech dni biorę prenatal uno i witaminy (nie wiem czy to ma znaczenie) ale objawy ustąpiły! Bolą mnie piersi i jestem senna ale zniknęły mdłości, wymioty i fatalne samopoczucie. Jestem tak zestresowana , ze wydaje mi się, ze coś jest nie tak. Mój mąż mnie pociesza i mówi, żebym zaczekala dwa tygodnie do następnej wizyty skoro nie mam plamien i mocnych boli/skurczy ale ja nie mogę funkcjonować, ciagle myśle, ze może serduszko przestało bić..